Bij bodymindhealing.nl in Almere staat de alternatieve geneeswijze centraal. De alternatieve geneeswijze is een verzamelnaam van beproefde methodes die de moderne wetenschap (nog) omhelsd heeft. Dat neemt echter niet weg dat het niet werkt. Het kan immers zo zijn dat er weinig tot geen onderzoek naar is gedaan door wetenschappelijke instituten, maar dan kan een bepaalde alternatieve geneeswijze wel degelijk een grote deinst bewijzen. Het medium Tamara Doloechanova heeft een ongekende staat van dienst en is niet alleen te vinden in haar thuishaven Almere maar ook regelmatig te vinden op beurzen in het hele land. Ze kan als geen ander problemen bij u bespeuren die door de medische wetenschap niet zijn opgevallen. Hebt u alles al geprobeerd maar blijven die geestelijke en lichamelijke klachten die vaak met elkaar gepaard gaan aanwezig? Dan is de kans groot dat een alternatieve geneeswijze u verder kan helpen. Stellen dat we de waarheid in pacht hebben is nooit goed en dat zullen we daarom ook niet doen. We stellen ook zeker niet dat heftige en chronische ziektes, zowel lichamelijk als mentaal te genezen zijn door de alternatieve geneeswijze net zoals de moderne medische wetenschap dat ook niet kan stellen. Wel kan het zelfs bij dergelijke problemen ondersteuning bieden bij uw behandeling. Maar waar alternatieve geneeswijze echt als geroepen komt willen we u graag even in de volgende alinea uit de doeken doen.

De alternatieve geneeswijze behelst een keur aan behandelmethodes

Het is u nu wel duidelijk dat de alternatieve geneeswijze niet een specifieke methode is maar eerder een verzamelnaam. Diverse methodes zijn overigens tegenwoordig ook door de wetenschap met open armen omhelsd. Denk aan diverse hypnotherapieën en accupunctuur dat zelfs in de fysiotherapie wordt toegepast zoals bij “dry needling”.

  • Hebt u last van stress, een burn-out, depressies, angsten, fobieën of onverwerkte trauma’s?
  • Hebt u last van scoliose, rugklachten of hartklachten?
  • Hoofdpijn of misschien wel seksuele problemen?

Voor al deze klachten biedt ook de alternatieve geneeswijze een oplossing aan. Het medium hoort u graag aan en gaat graag samen met u op zoek naar een oplossing. Zij kan u bijvoorbeeld een healing geven, met een GDV camera diagnosticeren, een keur aan energetische therapieën bieden en ten slotte willen we ook de integratieve psychotherapie niet onbenoemd laten. Kijk snel op de site en lees over deze methodes. U vindt er diverse filmpjes van Tamara waar u haar aan het werk ziet. Neem eens contact op en bezoek ook haar sociale media want daar kunt u allerlei tips krijgen net als net dat beetje achtergrond om u van deze geneeswijze te overtuigen!

Bent u sceptisch? Dan hebt u groot gelijk! Toch bent u zeer welkom

Wat wij vinden dat men een open mind moet hebben in het leven. Dat betekent dat u aan de ene kant nieuwe dingen moet uitproberen net zoals het feit dat u open moet blijven staan voor andere meningen. Want misschien heeft de ander gelijk! Hebt u dat weleens bedacht? Wij geloven natuurlijk in de geneeswijzen die we aanbieden. Maar u hebt het volste recht om daar kritisch naar te kijken. Toch hopen we dat u iets kunt met deze tekst en ook met de informatie op onze site. De alternatieve geneeswijze biedt immers zoveel meer aan dan de medische wereld op dit moment kan bieden. De kans is groot dat er een manier tussen zit naar uw smak. Geef het een kans want baadt het niet dan schaadt het niet. En dat is een hele geruststelling en biedt een scherp contrast met synthetische pilletjes boordevol bijwerkingen. Dankzij de alternatieve geneeswijze loopt u geen enkel risico op nare bijwerkingen!