Heeft u wel eens gehoord van pgs 15? Deze richtlijnen moet u aanhouden wanneer u werkt met chemicaliën en chemische producten en in het bijzonder wanneer u deze opslaat. Wanneer u werkt met chemische producten dan is de kans natuurlijk groot dat u hier ook een gedeelte van zult opslaan en dan moet u natuurlijk wel voldoen aan de Richtlijn pgs 15. Wanneer dit namelijk niet het geval is, dan kan dit vervelende consequenties voor uw bedrijf hebben en dat is waarschijnlijk iets waar u liever niet mee te maken krijgt. Daarom raden we u altijd aan om goed op te hoogte te zijn van de Richtlijn pgs 15. U heeft echter als ondernemer al genoeg dingen te doen. Wanneer u zich dan ook nog eens moet gaan verdiepen in de pgs 15 richtlijn, dan kan dit weer een heleboel van uw tijd in beslag nemen. Bijvoorbeeld in de volgende situaties:

  • Aanvragen van uw opslagvergunning
  • Herzien van uw opslagvergunning

Het opslaan van chemicaliën moet uiteraard op een zeer speciale manier gebeuren. Wanneer er niet op de juiste manier met deze middelen omgegaan wordt, dan kan dit leiden tot zeer vervelende situaties. Daarom hebben ze er vanuit de overheid voor gezorgd dat hier strenge richtlijnen voor zijn, zoals de richtlijn pgs 15, zodat bedrijven zich hier ook aan houden. Het kan echter lastig zijn als bedrijf om u hier niet alleen in te verdiepen, maar ook om altijd op de hoogte te blijven van de vele veranderingen die er op dit gebied plaats vinden. Daarom raden we u aan om hierin het advies in te winnen van het bedrijf TPC Advies.

Meer weten over pgs 15

U zult waarschijnlijk wel het een en ander weten over de richtlijn pgs 15, maar bent u ook echt altijd op de hoogte van de laatste veranderingen? Het gebeurt regelmatig dat bedrijven gecontroleerd worden en dan moet u er natuurlijk wel voor zorgen dat u aan alle eisen voldoet. Wanneer dit niet het geval is, dan kan de overheid bijvoorbeeld besluiten dat u niet verder mag gaan met dit product. Bij TPC Advies staan ze voor u klaar om u hierin altijd van het juiste advies te voorzien. Ze kunnen u ook helpen bij het maken van de juiste etikettering en meer van dat soort zaken. Als u binnen uw bedrijf met chemische producten werkt, dan is dit echt een bedrijf waar u mee samen wilt werken. Al is het alleen al om op de hoogte te blijven van de pgs 15.

Ga voor succes

U wilt natuurlijk dat uw bedrijf lang blijft bestaan en dat u hier veel succes mee heeft. Niet alleen maakt u hiervoor hele goede producten, maar u zorgt er ook voor dat u alle richtlijnen volgt. Met de pgs 15 zorgt u ervoor dat alle producten goed zijn opgeslagen en dat de overheid hier ook van op de hoogte is. U krijgt de pgs 15 vergunning altijd voor een bepaalde tijd. Het is dus aan u om in de gaten te houden wanneer uw pgs 15 verloopt en wanneer u deze dus moet laten herzien. Het is belangrijk dat u dit op tijd doet. Bij het bedrijf TPC Advies kunnen ze u hierin natuurlijk uitstekend adviseren. Wilt u hier ook graag gebruik van maken? Dan raden we u aan om hierover contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. U kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de website of neem direct contact op om zo meer informatie te krijgen. Pak dit vandaag nog goed aan en u weet zeker dat het allemaal in orde komt.