Als u wietplantjes in de vensterbank wilt laten groeien dan hebt u gefeminiseerde wietzaden nodig. Want de mannelijke variant is niet te roken. Dat is natuurlijk de reden dat de verkoop van gefeminiseerde wietzaden standaard is geworden. U kunt bij Free Seeds Online trouwens 4 zaadjes bestellen en dan krijgt u het 5e zaadje gratis bijgeleverd. Dat is precies het aantal wietplanten dat u legaal in huis mag hebben van de wet. Natuurlijk zal de politie er niet in geïnteresseerd zijn als u er 6 of 7 hebt. Het is ook niet zo vreemd dat u er meerdere koopt omdat wellicht niet alle gefeminiseerde wietzaden uitkomen. En mocht dit wel het geval zijn, dan kunt u ze altijd nog weggeven aan vrienden die er ook wel van houden om zo nu en dan een blowtje te draaien. Want is het niet heerlijk om voor het slapen gaan nog even een jointje op te steken? U wordt er lekker high en loom van dus dat zal de slaap zeker bevorderen. Er zijn ook heel wat mensen met chronische klachten die gefeminiseerde wietzaden bij ons kopen zodat ze relatief pijnvrij door het leven kunnen. U zult in ieder geval gefeminiseerde wietzaden nodig hebben die u zowel binnenshuis als buitenshuis kunt planten.

Deze gefeminiseerde wietzaden ontpoppen zich tot heerlijk product

Wat zijn zoal de voordelen van deze gefeminiseerde wietzaden ten opzichte van de regulier zaden die u elders kunt kopen?

  • Deze gefeminiseerde wietzaden zijn homogener zodat u niet zo snel nieuwe zaadjes hoeft te kopen,
  • Daarnaast produceren ze de toppen wiet die zo gewild zijn. Deze marihuana is overheerlijk.
  • De geur, de smaak en ook de opbrengst is beter en hoger.

Dat is dan ook de reden dat u enkel gefeminiseerde wietzaden kunt bestellen in onze webwinkel. Hebt u al een keuze gemaakt? Log dan in op uw account, maak een gratis account aan of kies er voor om een eenmalige bestelling te plaatsen. Vul vervolgens uw gegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres. Dan kunt u het bedrag direct overmaken via PayPal, iDEAL of bijvoorbeeld door gebruik te maken van uw creditcard. Als u vandaag voor 17:00 uur bestelt dan hebt u de zaadjes de volgende werkdag in huis. We brengen zeer lage verzendkosten in rekening en de verpakking is geheel blanco zodat de postbezorger, de buren of huisgenoten niet kunnen zien wat u hebt besteld. Maar voordat u gaat bestellen wilt u natuurlijk weten wat voor gefeminiseerde wietzaden we allemaal in huis hebben. Die kunt u overzichtelijk vinden in onze catalogus. Verklein uw keuze door op een categorie te klikken of laat een voorberekening doen waarmee u kunt uitrekenen hoeveel zaden u eigenlijk nodig hebt. Misschien bent u een beginner, dan raden we het u aan om te beginnen met autoflower zaden en niet meer dan 2 plantjes. Gaat dat goed, dan zou u ook in uw kas een plantje neer kunnen zetten. Dankzij een brede variatie kunt u een voorkeur voor een bepaald type krijgen om u uiteindelijk toe te leggen op het verbouwen van uw favoriete plantje.

Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

Voor eventuele vragen over het online bestellen, onze werkwijze of het verbouwen van deze producten kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Bel hen tijdens kantooruren bijvoorbeeld eens op of stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen. Zelfs via de sociale media en WhatsApp zijn we te bereiken. Bent u tevreden met uw bestelling? Geef de site dan een cijfer. Op dit moment hebben we een gemiddelde van maar liefst een 8,5. Bekijk snel onze website https://freeseedsonline.com/.