Begin met een afslankkuur met bio hcg. Wanneer je al vaker een dieet hebt gevolgd, is het voor te stellen moeilijk te geloven in de volgende kuur om gewicht te verliezen. Toch wordt de bio hcg original sterk aangeraden voor iedereen die wat extra’s kilo’s kwijt wilt. Reden hiervoor is dat het geen extreem dieet is. Je blijft gewoon normale voedingsmiddelen nuttigen, alleen op een meer beheerste wijze en je wordt begeleid in het type voeding dat je gaat eten. Je krijgt namelijk een dieet van 24 dagen voorgeschreven. Hier staat per dag en zelfs per dagdeel wat je mag eten. Er is dus geen sprake van shakes, repen of bouillon, maar gewoon normale voeding waar zelfs familieleden van kunnen eten. Hoewel het is opgesteld om af te vallen, is het ook een dieet die gezond is en waarbij je ook alle voedingswaarden binnen krijgt die je nodig hebt. Bij veel diëten ontbreekt dit namelijk, daarom is het ook moeilijk dit vol te houden. Met dit dieet is het de bedoeling dat je na deze dagen het vol kan houden om gezonder te eten. De Ortokliniek is een kliniek die zich heeft gespecialiseerd in de bio hcg afslankkuur en helpt mensen met dit programma om af te vallen.

De fases van het bio hcg dieet

Als je jaren een bepaald eetpatroon bent gewend, dan is het moeilijk dit om te gooien. Zelfs als het gezonder is en zelfs als het gewoon aansluit bij normale gerechten. Vaak ben je gewend aan het eten van bepaalde hoeveelheden of aan bepaalde tijdstippen. Meestal is het ook een kwestie van regelmaat in je voedingspatroon en dat is moeilijk dan je denkt om dat te wijzigen. De bio hcg original kuur bevat vele afwisselende recepten. Veel staan benoemd in het boek ‘Beter in Balans’ en op de website orthokliniek.nl. Om ervoor te zorgen dat je goed wordt begeleid in bio hcg is het opgesteld uit verschillende fasen:

  • Fase 1: dit is de fase van 24 dagen, waarbij een strikt dieet voor je is opgesteld. Deze worden gecombineerd met druppels. Deze fase wordt de afslankfase genoemd. De duur staat niet vast en kan ook langer of korter duren dan 24 dagen.
  • Fase 2: in deze fase krijg je een dieet die meer calorieën bevat. Geleidelijk aan worden het aantal calorieën verhoogd. Deze aanpassing wordt stap voor stap gedaan, omdat je lichaam een periode is gewend minder binnen te krijgen. Langzaamaan ga je in deze stabilisatiefase weer wennen aan de normale maaltijden, maar waarbij je wel nog werkt aan het gewichtsverlies.
  • Fase 3: in deze levensfase wordt je eigenlijk losgelaten en moet je zelf een manier vinden om het aangeleerde voedingspatroon vol te houden. Als het goed is ben je bij de eerste en tweede fase wat kilo’s kwijtgeraakt en heb je het streefgewicht bereikt die je wilde. Het is nu aan jou om dit gewicht vast te houden met een gezonder voedingspatroon.

Een dieet met persoonlijke begeleiding

Afvallen is geen eenvoudige opgave en ieder dieet werkt weer anders per persoon. Daarom zal bij jou het bio hcg dieet anders kunnen uitvallen dan bij een ander. Zo zal de een meer tijd nodig hebben in de eerste fase dan de ander. Verder komt er ook veel discipline en doorzettingsvermogen bij kijken. Je ontvangt wel een gedetailleerd bio hcg schema, maar deze mist zo veel mogelijk koolhydraten en vetten. Het is niet vreemd als je toch gaat verlangen naar deze voedingsmiddelen en dan vraagt het veel kracht om niet te grijpen naar deze middelen. Daarom is begeleiding heel prettig. De Orthokliniek staat daarom graag voor mensen klaar die willen werken aan een gezonder gewicht met gezonde voeding.