Hebt u last van bobbeltjes in uw nek, tussen uw schouderbladen of in uw bovenbenen? Hebt u daarnaast regelmatig last van ernstige stress? Merkt u dat aan diverse lichamelijk klachten zoals slapeloosheid, een versneld hartritme of hebt u seksuele klachten? Dan kan een triggerpoint massage van Kroon Massage soelaas bieden. Want die verhardingen zijn spierpunten, ook wel spierknopen genoemd die dankzij een goede triggerpoint massage weggenomen kunnen worden. Deze knopen ontstaan door een gebrek aan zuurstof en doorbloeding en dat resulteert aan een verkramping. Een bekend voorbeeld is de grote monnikskapspier in de nek en de schouders. Overigens kan het ook zo zijn dat u een zittend beroep hebt waarbij u langdurig in een verkeerde houding zit. Ook daardoor kunnen spieren als het ware vast gaan zitten waardoor een triggerpoint massage nodig zou kunnen zijn. Als derde voorbeeld kan dit ook door een ongeluk ontstaan. Een whiplash is er bijvoorbeeld een extreem voorbeeld van. Wat de reden dan ook mag zijn waarom u op zoek bent naar een triggerpoint massage, bij kroonmassage in Leiden bent u aan het juiste adres. Naast de triggerpoint massage zijn we gespecialiseerd in Oosterse massages en de klassieke ontspanningsmassage. Tijdens een behandeling komen we er al snel genoeg achter welke behandeling het meest noodzakelijk is om uw lichaam en dientengevolge ook uw geest te doen ontspannen. Als we merken dat een triggerpoint massage nodig is omdat er bepaalde spieren in het lichaam vastzitten dan betekent dit dat we er vrij hard op moeten drukken. De tensie moet er letterlijk uit gemasseerd worden. Met behulp van acupressuur en bindweefselmassage rondom deze pijnlijke plekken zal de verkramping uiteindelijk wegtrekken.

We leren u tijdens de triggerpoint massage hoe u de pijn kunt voorkomen

Tijdens de triggerpoint massage merkt u wellicht dat de pijn uitstraalt naar andere lichaamsdelen en andere spieren. Dat hebt u wellicht ook weleens gemerkt als u er zelf op drukt. Dat is in principe een goed teken omdat het een begin van de oplossing is. Uiteindelijk zult u namelijk merken dat de verkramping oplost, er ontstaat een zogenaamde release. Wel is het tevens noodzakelijk om op zoek te gaan naar het probleem:

  • Wat zijn de grootste stressfactoren en wat kunt u er aan doen om dit in de toekomst te voorkomen?
  • In welke houding werkt en studeert u eigenlijk? Is dat gezond en zo niet, welke houding past er dan beter bij?
  • Is de pijn hardnekkig? Dan leren we u na de triggerpoint massage aan hoe u dit zelf thuis kunt oplossen. Uiteraard bent u meer dan welkom om een tweede en derde keer bij ons langs te komen.

Natuurlijk bieden we niet enkel deze triggerpoint massage aan. U kunt ook komen onthaasten door de heerlijke ontspanningsmassage te ondergaan. Wij helpen volwassenen en kinderen en bieden tevens een unieke zwangerschapsmassage aan. Zwangere vrouwen hebben het immers al zwaar genoeg, letterlijk en figuurlijk, en kunnen daarom wel even een lekkere massage gebruiken.

Het is belangrijk om de oorzaak van de pijn aan te pakken

We kunnen dus naast de triggerpoint massage nog veel meer voor u betekenen. Kijk op de website naar de prijzen, lees er meer over de technieken en lees de biografie van de masseuse eens door. U kunt ook op de sociale media het laatste nieuws over Kroon massagesalon lezen, onder andere op Facebook en YouTube. Een afspraak maken kan op diverse manieren. Door gebruik te maken van het online reserveringsformulier, door even te bellen of door bij ons langs te gaan in Leiden. Geef tot slot eens een massage cadeau door onze cadeaubon te schenken! Lees meer…