Ouder worden is aan de ene kant leuk omdat u uw kinderen en kleinkinderen ziet opgroeien, aan de andere kant kan het diverse lichamelijke problemen met zich meebrengen. Het stijf worden van de ledematen is nog tot daar aan toe, maar als u niet meer zonder hulp door uw huis durft te lopen, omdat u bijvoorbeeld bang bent om te vallen, dan is het belangrijk om te investeren in een looprek. Wellicht dat de zorgverzekeraar een groot bedrag van het aankoopbedrag aan u terugbetaalt. Dus het kan geen kwaad om even te informeren naar de declaratiemogelijkheden. Een looprek hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijkt u maar eens op rollatorweb.nl. Daar vindt u een keur aan producten van uiteenlopende topmerken. Het moet immers een lichtgewicht stevig en robuust hulpmiddel zijn zodat u geen enkel risico binnenshuis meer loopt. Als een wandelstok of krukken onvoldoende steun bieden, maar u nog niet aan de rollator wilt, dan kan een looprek ook buitenshuis soelaas bieden. De producten van Thuasne en van XXL Rehab bieden u in ieder geval de mogelijkheid om zowel binnen als buiten van het gekochte looprek gebruik te maken, zonder kans op schade aan het object. Hoe werkt het bestellen van een dergelijk looprek nu eigenlijk precies? Dat en meer gaan we u zeker even toelichten in het vervolg van deze tekst. Mocht u overigens geïnteresseerd zijn in een rollator, een rolstoel of krukken, dan zult u tevens bij ons slagen.

Het looprek kan binnen en buiten gebruikt worden

Het looprek dat u in ons assortiment vindt is leverbaar in vele uiteenlopende varianten. Als u op het overzicht klikt dan ziet u de volgende zes producten:

  • Het normale looprek,
  • Een XL variant, voor de bredere persoon,
  • Een opvouwbaar model dat u met een beweging in kunt klappen om mee te nemen op reis,
  • Een handig meelopend rek dat u tijdens het voortbewegen meer ondersteuning geeft,
  • Een looprek met wieltjes dat u daardoor tevens als rollator kunt gebruiken,
  • En ten slotte de Duo Comfort, een duurdere en luxere uitvoering van het rek met wieltjes.

Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u direct uw contact- en adresgegevens invullen. Vervolgens betaalt u het bedrag door het over te maken met behulp van iDEAL, uw creditcard of door na ontvangst pas te betalen door gebruik te maken Afterpay. U ontvangt van ons een bevestiging in uw inbox en we laten het u vanzelfsprekend weten als het bestelde object is verzonden. U kunt er wel vanuit gaan dat u binnen een werkdag al over het looprek bezit zodat u zonder verdere zorgen uw wandelingetje kunt vervolgen. Voor iedereen die moeite heeft met lopen, of het nu voor korte of voor een langere termijn geldt, een looprek zal u de stabiliteit geven om in huis en onderweg naar familie, vrienden of de supermarkt vrij te bewegen.

Kijk ook eens bij onze overige producten

Zoals we al eerder aangaven kunt u bij ons ook allerlei rollators en bijbehorende accessoires bestellen. Een rollator kunt u niet alleen gebruiken als mobiel rek, maar ook als zitje als het u tijdens een wandeling even te veel wordt. U kunt het uitrusten met tassen, houders en zelfs een paraplu. Gebruikt u trouwens het rek als vervoersmiddel? Hang er dan een aantal handige tassen aan zodat u uw boodschappen naar huis kunt vervoeren zonder zwaar te hoeven tillen. Blijf op de hoogte van kortingen en uitbreidingen van het assortiment door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief. Overigens worden alle producten geheel kosteloos verzonden dus de prijs op de site is de prijs die u betaalt.