Dankzij een Biohcg kuur krijgt u geen vetten meer binnen. U geniet van heerlijke recepten, repen en shakes boordevol gezonde voedingsstoffen terwijl u vet buitensluit. Want naast een teveel aan koolhydraten is een teveel aan vet funest voor uw lichaamsgewicht. Eet u al tijden veel te veel ongezond voedsel? Dan zult u merken dat u uw broek niet meer zo eenvoudig dicht krijgt. Maar ook op de lange termijn bent u een gevaar voor uzelf. Want u kunt er hart- en vaatziekten of diabetes door krijgen. Overgewicht is een serieus probleem in Nederland en vele andere westerse landen. Dankzij het vetarm dieet dat we u aanbieden op orthokliniek.com kunt u daadwerkelijk iets doen aan uw eigen probleem. Want misschien rookt u niet en drinkt u maar weinig, u hebt wel een andere verslaving: overmatig eten. Dankzij een vetarm dieet krijgt u vrijwel geen vetten meer binnen. Er bestaan diverse vetten waarvan sommige erg belangrijk en nuttig voor het menselijk lichaam. Een teveel aan verzadigde vetten is in ieder geval niet goed. Terwijl u wel omega 6 vetzuren nodig hebt. Ons dieet is zodanig samengesteld dat u de gezondere vetten mondjesmaat binnenkrijgt en daarnaast alle andere belangrijke voedingsstoffen zoals elementen, vitamines, mineralen en vezels binnenkrijgt. Dit vetarm dieet bestaat uit een aantal fasen. Als u zich daar netjes aan houdt dan vliegen de kilo’s er af terwijl u er eigenlijk maar weinig voor moet laten. Natuurlijk, frituur, chips en andere ongewenste voedingswaren zult links moeten laten liggen. Leer eerst om gezond en met regelmaat te eten. Over een jaar kunt u dan wel weer eens een kroketje proberen. Maar als het juist een valkuil is, dan raden we het u aan om voorgoed te stoppen met deze dikmakers.

Probeer eens een vetarm dieet uit in het nieuwe jaar

Zoals we al eerder aangaven bestaat uit een vetarm dieet van Biohcg uit drie verschillende fases:

  • Tijdens de eerste fase van 24 dagen bent u echt aan het diëten. U maakt gerechten uit het handige boekje dat u erbij krijgt geleverd. Om het hongergevoel te onderdrukken krijgt u de natuurlijke druppels van Biohcg. Dit is de echte afslankfase,
  • Vervolgens breekt er een fase van stabiliteit aan. we voegen dan langzaam weer voedingsmiddelen toe aan het dieet,
  • De laatste fase van het vetarm dieet is eigenlijk de rest van uw leven: de levensfase. We laten u als het ware weer los. U staat dan hopelijk weer op eigen benen. Dat wil zeggen dat u uit uzelf gezond en voedzaam eet en vooral niet langer de behoefte hebt om te schransen!

Gaat het om flink wat kilo’s die u wilt kwijtraken? Dan kunt u na enkele maanden nogmaals het vetarm dieet gaan volgen. Herhaal dit proces net zolang totdat u uw streefgewicht hebt bereikt. Maar gebruik het niet als u tijdens uw “levensfase” terugvalt in uw oude leefpatroon. Dan werkt u enkel averechts en komt u in een jojo-effect te zitten

Vergeet niet om ook regelmatig te bewegen!

Hopelijk zal het ook u lukken om te wennen aan uw nieuwe voedselpatroon. Houdt u dit langdurig vol, dan zal het lichaam er ook zeker aan wennen en niet langer hunkeren naar ongezonde voeding. U lost er niets mee op. Sterker nog: u verzwakt uw gezondheid en uw conditie. U bent nooit te oud om te beginnen aan een vetarm dieet. Hebt u hier ten slotte nog vragen over? Neem dan even contact op met de Ortho Kliniek en vergeet niet om ons op Facebook te volgen voor het laatste nieuws.