Wellicht hebt u weleens van reiki gehoord. Het is een bijzondere genezingstechniek waarbij wordt uitgegaan van de gedachte dat alles om ons heen uit energie bestaat. Energiebanen in uw lichaam kunnen geblokkeerd raken en dat zorgt voor zowel mentale als lichamelijke problemen. Wij doen aan reiki in Apeldoorn zoals u op inontspannenhanden.nl kunt lezen. Met reiki in Apeldoorn helpen we u om deze blokkades als het ware op te heffen zodat de pijn verzacht wordt en hopelijk geheel en voorgoed verdwijnt. Dat kan wel betekenen dat er meerdere behandelingen nodigen zijn, ook al merkt u na één enkele behandeling in principe al een groot verschil. U kunt het Japanse begrip “Reiki” dan ook letterlijk vertalen met “levensenergie”. Dat betekent dan ook dat u uzelf grotendeels beter kunt maken, mits die blokkades zijn opgeheven. Bij reiki in Apeldoorn wordt er door middel van handoplegging getracht om uw energiestromen weer op gang te brengen zodat u uiteindelijk zelf de kracht zult vinden om weer gezond in het leven te staan. Let er wel op dat niet bij iedereen in staat is om zichzelf te genezen omdat het niet bij iedereen even sterk is ontwikkeld. Maar wij vinden dat u nooit te oud bent om te leren en we hopen dan ook van harte dat u reiki in Apeldoorn eens een kans geeft voordat u op zoek gaat naar heftigere maatregelen.

Misschien bent u sceptisch, probeer dan eens reiki in Apeldoorn uit!

Dankzij de behandeling met reiki in Apeldoorn zult u aldus sterker in uw schoenen staan. Uw geest kan op eigen kracht problemen met uw mentale en lichamelijke gestel aangaan en dat is een groot goed. Want waarom direct aan synthetische medicatie dat vele bijwerkingen kent, als het ook door een behandeling van deze therapeut kan worden opgelost?

  • Wellicht bent u sceptisch en kritisch. Geef het dan in ieder geval een kans want er kan niets stuk gaan en het kent geen bijwerkingen,
  • Daarnaast bent u bij ons absoluut geen dief van de portemonnee, of u nu wel of niet verzekerd bent,
  • En we nemen rustig de tijd om u beter te leren kennen, om uw problemen te leren en om een behandelplan op te stellen waarmee we ook u ongetwijfeld een grote dienst kunnen bewijzen.

Voor diverse vormen van massage waaronder reiki in Apeldoorn kunt u bij ons aankloppen dus lees vooral de site goed door.

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid tot deze behandeling moet hebben

En daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk. Wist u dat een sessie van een uur slechts 35 euro kost? Als u een aanvullende zorgverzekering hebt, dan is de kans groot dat reiki in Apeldoorn wordt vergoed. Mocht dit niet het geval zijn en u zit krap bij kas? Schroom dan niet om het met ons te overleggen want voor de minderbedeelden willen we onze prijzen graag aanpassen. Want juist de wat armere bevolking kampt met stress en vermoeidheid vanwege alle zorgen. Dat betekent dat juist zij in aanmerking komen voor reiki in Apeldoorn. Dus klim in de pen en schrijf een e-mail met uw wensen en vragen of bel ons overdag eens op. U kunt bij ons pinnen bij een bedrag boven de 25 euro maar cash betalen is ook geen enkel probleem. Mocht u nog vragen hebben en u kunt het antwoord niet vinden op de website dan kunt u natuurlijk mailen en bellen. Of loop even bij ons naar binnen. U vindt het adres op de site en u bent welkom van maandag tot en met zaterdag met afwisselende openingstijden.