Een haartransplantatie, dat betekent dat we haar van een ander deel van uw lichaam op uw schedel transplanteren. Primair haar en dus hoofdhaar. Handig voor als u kale plekken krijgt of in zijn geheel kaal wordt. Een haartransplantatie is voor lange termijn dus het zal pas na decennia weer nodig zijn om het bij te werken. Wij van esteworld-haartransplantatie.nl voeren de ingreep in onze kliniek in Turkije uit. Daar hebben wij voor gekozen omdat het simpelweg een veel goedkopere opties was dan een kliniek in Nederland beginnen. Dat betekent echter niet dat het specialisme en de expertise onder lijden! Verre van dat want onze Nederlandse en dus Nederlandssprekende chirurgen zijn hier in dit koude kikkerlandje opgelet en weten dus wel van wanten. De kliniek is uitgerust met alle moderne apparatuur en een haartransplantatie geschiet dan ook snel, geheel veilig, naar volle tevredenheid zodat u tegen zeer lage onkosten binnenkort met een volle bos haar kunt rondlopen. Ook het klimaat van Turkije speelt een belangrijke rol bij de groei van uw haar. We raden het u zelfs aan om er een korte vakantie aan vast te plakken. Doe het dan wel rustig aan. Nadien keert u terug naar Nederland en zal er hier nog een gratis consult en eventuele nazorg plaatsvinden. Dit is trouwens allemaal bij de prijs inbegrepen dus u zult nooit voor een verrassing komen te staan als u met ons in zee gaat.

Dankzij deze haartransplantatie snel een volle bos haar

Wat zijn zoal de voordelen die u bij een haartransplantatie in onze kliniek mag verwachten naast alle voordelen die we al in de vorige alinea hebben vermeld? We hebben een kleine opsomming voor u gemaakt:

  • U komt in direct contact met de kliniek. Er is dus geen sprake van tussenpersonen of iets dergelijks.
  • Dit filiaal maakt deel uit van de lijst met de top twintig aan beste haartransplantatieklinieken in de wereld. Zo voldoet het aan belangrijke keurmerken waaronder ISO 9001 en het TUV-kwaliteitskeurmerk.
  • Daarnaast is het goedgekeurd door de Nederlandse overheid. Niet voor niets hebben we al heel wat bekende Nederlanders en Belgen geholpen in onze kliniek te Turkije.

Is het niet heerlijk dat u weer de kam door uw haar kunt halen? Dat u niet langer een toupetje of een puik hoeft te dragen? En dat u uw zelfverzekerde gevoel voelt terugkeren na een haartransplantatie? En dat allemaal na deze simpele ingreep. U verblijft ook nog eens in een luxe vijfsterrenhotel en u wordt vervoerd naar de priv├ękliniek die om de hoek van dat hotel ligt. Wist u dat onze behandeling een gemiddelde klantenbeoordeling kent van maar liefst een 9,2 op basis van maar liefst 225 beoordelingen? Hopelijk laat u nadien ook een cijfer achter, dat weten wij zeer te waarderen.

Zowel mannen als vrouwen zullen hier baat bij hebben

Wilt u weten wat een haartransplantatie u kan gaan kosten? Vraag dan eerst een online offerte aan. Dat doet u door uw gegevens en wensen op te geven in het online offerte-aanvraagformulier. U hoort vervolgens zo spoedig mogelijk wat het u kan gaan kosten. Die offerte is trouwens vrijblijvend dus pas als we u gaan inplannen voor de daadwerkelijke haartransplantatie zullen er kosten in rekening gebracht gaan worden. Hebt u verder nog vragen? Of wilt u een consult inplannen in IJsselstein, Utrecht? Ook daar hebben we een speciaal contactformulier voor op de website. Daarnaast staan we u graag even telefonisch te woord. Vergeet u ten slotte niet om af en toe onze blog door te nemen en om ons te volgen via de sociale media zoals Facebook, Google+ en YouTube?

Lees meer…