Hebt u last van een onbestemd gevoel? Hebt u erg veel last van stress, een burn-out en hebt u daarbij allerlei vervelende psychosomatische problemen? Ligt de aard van deze problematiek bij een hoge werkdruk, hoge studiedruk of weet u eigenlijk niet zo goed waar het vandaan komt? Hebt u al diverse therapievormen geprobeerd en zit u met uw handen in het haar? Kom dan eens langs in deze praktijk voor healing. Want vanuit IJsselstein kan dit medium u wellicht wel de hulp bieden die u zo hard nodig hebt. Want dit is een praktijk voor healing en dat betekent dat u te maken krijgt met een volleerd medium dat een keur aan technieken kan gebruiken om u te genezen. Daarbij kan het gaan om het in contact brengen met uw eigen ziel, met de kosmos en de energetische schommelingen om u heen maar u leert natuurlijk ook hoe u bepaalde zaken kunt beïnvloeden. Door uzelf diep van binnen te leren kennen zult u merken dat uw aardse problemen eigenlijk de moeite van de stress niet waard zijn. In de praktijk voor healing leert u als het ware inloggen op uw eigen aura. U leert uw eigen aura lezen zodat u weet welke diepere problemen in uw lichaam en geest aanwezig zijn. Een reine geest zal ook een rein lichaam teweegbrengen. Want het versnelt het helingsproces. Het zal u niets verbazen dat lichaam en geest nauw met elkaar samenhangen. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd want u moet als hoogsensitief persoon openstaan voor het medium. Want dan zal deze praktijk voor healing zeer nuttig blijken te zijn. Wilt u hier graag wat meer over weten? Dan raden we het u allereerst aan om vooral even verder te lezen en natuurlijk ook om een kijkje te nemen op special-life.nl.

Dankzij deze praktijk voor healing komt u tot uzelf

Het medium, Marcel Voermans, biedt vanuit de praktijk voor healing allerlei behandelmethodes aan. Er is daarom eerst een intakegesprek nodig want een medium is natuurlijk geen waarzegger. Op basis van uw klachten en/of uw zoektocht wordt een behandelplan opgesteld en het zal nodig zijn om minstens een keer een behandeling te moeten ondergaan. U zoekt naar antwoorden over het leven en over het universum? Dan zult u die antwoorden niet krijgen van het medium. Want dit zijn zaken die u niet opgelegd moet krijgen maar zelf moet ontdekken tijdens uw innerlijke reis. Behandelmethoden die dit medium aanbiedt zijn onder andere:

  • Reconnective healing waarbij u op zoek gaat naar uw ziel,
  • Bij reconnection healing gaat het om de balans tussen u en het universum,
  • Ook kuan yin healing, op basis van de welbekende chakra’s, biedt deze praktijk voor healing aan,
  • En ten slotte is een behandeling op afstand ook zeker een optie. Hebt u trouwens het idee dat er entiteiten in uw huis aanwezig zijn? Het medium kan ermee in contact komen en ze eventueel voor u verwijderen.

Als u in balans bent dan verdwijnen aardse problemen

Wilt u graag iets meer weten over het medium zelf, over de behandeltechnieken of over de tarieven? Kijk dan even op de website. U vindt daar ook zijn contactgegevens zodat u een eerste gesprek kunt inplannen. Wellicht dat u een deel van het bedrag overigens kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Kies voor deze praktijk voor healing als u meer wilt weten over uzelf, waarom we op Aarde zijn en als u zich zowel mentaal als lichamelijk weer in balans kunt voelen. Al na de eerste behandeling zult u effect merken. Het is ook mogelijk om deze kennis aan u door te geven!