Ieder kantoor heeft een goed werkende airconditioning nodig. Een airconditioning zorgt er niet alleen maar voor dat de lucht op temperatuur is, het zorgt er ook voor dat er voldoende water in de lucht zit zodat het niet te droog wordt. Op uw werk wilt u rustig de hele dag door kunnen werken en dat geldt natuurlijk ook voor winkelpersoneel. Of het nu zomer is of winter, de luchtkwaliteit moet het hele jaar door optimaal zijn. Houdt u zich daarom weleens bezig met het luchtkwaliteit meten? De luchtkwaliteit meten van uw kantoor is een klusje dat u prima kunt uitbesteden aan de professionals van biolab.nl. We beschikken over geavanceerd apparatuur waarmee we in een handomdraai de luchtkwaliteit kunnen meten. Klinkt u dat als muziek in de oren maar hebt u het onderhoud en meetwerk al jaren niet meer gedaan? Dan wordt het de hoogste tijd dat u ons even opbelt. Want als u hier erg lang mee wacht dan kunnen er allerlei schadelijke toestanden opdoemen. We denken niet alleen maar aan de schade aan de luchtbehandelingskast en de airco maar ook aan het ontstaan van gevaarlijke bacteriën zoals de Legionellabacterie die vervolgens in de lucht terecht kan komen, met alle gevolgen van dien. Daar is het tijdig luchtkwaliteit meten van groot belang. We kunnen op afspraak langskomen voor dit meetwerk en kunnen tevens tussentijdse reparaties en ander onderhoud uitvoeren.

Wij kunnen snel de luchtkwaliteit meten binnen uw kantoor

We kunnen op diverse manieren de luchtkwaliteit meten zodat de kwaliteit op de korte en de lange termijn gewaarborgd kan blijven:

  • We beschikken over uitstekend meetapparatuur om metingen direct uit te voeren met direct resultaat,
  • Maar als u deze meting lang hebt verzaakt dan is een gedegen onderzoek van belang. We nemen dan monsters die we op kweek zetten om te zien welk ongedierte er in de lucht om u heen heerst,
  • En we kunnen met behulp van ingewikkelde filtertechnieken uw luchtkwaliteit meten.

Als we een definitieve uitslag hebben gekregen dan hoort u dat natuurlijk als eerste. In het bedrijfsleven is de luchtkwaliteit meten aldus erg belangrijk. Binnen vele sectoren is dit zeker van levensbelang. We denken aan callcenters en dergelijke kantoren, maar ook aan laboratoria, openbare instellingen waaronder scholen en in de industrie. Te hoge waardes kunnen diverse gezondheidsrisico’s met zich meebrengen die levensgevaarlijke ziektes kunnen veroorzaken. Wellicht bent u wettelijk zelfs verplicht om regelmatig de Legionella waardes te controleren net als het luchtkwaliteit meten. Dan is het maar goed dat u Biolab hebt gevonden. Want naast luchtkwaliteit meten kunt u ons ook inschakelen voor het meten van Legionella in uw waterleidingen en dergelijke. En als u last hebt van asbest dan kunt u ons inschakelen voor een meting, het opstellen van een beheersplan en het saneren en verwijderen van dit goedje.

We bieden overigens een keur aan diensten aan

Het meten van allerlei negatieve invloeden binnen uw bedrijf is absoluut aan ons besteed. Hebt u een flinke uitstoot en wilt u die uitstoot zodanig inperken dat u voornamelijk onschadelijke gassen uitstoot? Wilt u duurzaam ondernemer en de CO2-uitstoot daarom dus hard gaan beperken? We kunnen ook dergelijke problemen van u overnemen. We meten de huidige uitstoot en stellen samen met u een plan van aanpak op om dit terug te dringen. Neem dus snel het heft in eigen handen en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dan maken we snel een afspraak om alvast enkele metingen te verrichten. Uiteraard kunt u ons via de e-mail en de telefoon bereiken. Vergeet niet om deze website alvast te bookmarken.