Hoe vaak heb jij mensen wel niet horen vertellen hoe geweldig CrossFit is? Ook ik werd in mijn omgeving er praktisch mee dood gegooid, op een gegeven moment was ik het echt zat om er nog een woord over te horen. Ik was ergens stiekem natuurlijk wel heel erg nieuwsgierig geworden naar de sport, maar toch heb ik heel erg lang gedacht dat het echt niets voor mij zou zijn. Ik ben helemaal niet zo sportief en als ik de verhalen zo hoorde was CrossFit toch wel iets waar je een flink stel spieren voor moest hebben en die had ik toch echt niet. Op een gegeven moment raadde iemand mij aan om eens een kijkje te gaan nemen op de website van CrossFit Kralingen, de beste fitness die je in Kralingen kunt vinden. Ook hier doen ze voornamelijk aan CrossFit. Toch leek het me hier wel de moeite waard om fitness in Kralingen uit te proberen.

  • Kracht
  • Techniek
  • Begeleiding

Met het nieuwe jaar voor de deur wilde ik toch wel iets aan mijn fitness in Kralingen gaan doen. En waarom zou ik dan wachten tot 1 januari. Ik heb op een saaie donderdagmiddag dus eens contact opgenomen met de eigenaar van de fitness in Kralingen, Dennis Buitelaar. Hij richtte CrossFit Kralingen een aantal jaar geleden op en heeft sindsdien wel bewezen dat hij weet waar hij mee bezig is.

Meer weten over fitness in Kralingen

Wat mij vanaf het begin verbaasde over de fitness in Kralingen is hoe toegankelijk het eigenlijk voor mij was. Ja, vanaf het begin waren de trainingen loodzwaar en dat is eigenlijk al die tijd zo gebleven. Ik doe het inmiddels een paar maanden en iedere les fitness in Kralingen ga ik weer bijna tegen de vlakte. Niemand overdrijft als ze zeggen dat het doen van CrossFit zwaar is. En dat is ook de bedoeling. Dit is hoe je die geweldige resultaten krijgt van de fitness in Kralingen. Ik krijg van andere meiden wel eens de vraag of ik er nu niet uit ga zien als de hulk. Als dit voor jou als dame de reden is om niet aan CrossFit te doen, dan kan ik je meteen vertellen dat dit onzin is. Het klopt inderdaad dat je de nodige spiermassa zult gaan ontwikkelen, maar om er echt uit te zien als een she-hulk zul je ook heel erg op je voeding moeten letten en waarschijnlijk ook bepaalde hormonen slikken. Zolang je dat allemaal niet op een hele strenge manier doet, haal je alleen maar de beste resultaten uit jezelf met de fitness in Kralingen.

Makkelijk trainen wanneer jij dat wilt

Wat mij ook heel erg aanspreekt aan de fitness in Kralingen, is dat het zo makkelijk toegankelijk is. Je kunt kiezen uit verschillende soorten trainingen. Zo is er de workout of the day. Deze kun je alleen volgen, maar ook binnen een les. Daarnaast kun je ook gaan voor 1 op 1 begeleiding, oftewel personal training. Ik heb hier in het begin voor gekozen om er echt zeker van te zijn dat ik alle oefeningen goed aanleerde. Ik heb al wat mensen om me heen gezien die dit niet doen en daardoor dus blessures oplopen. Onderschat CrossFit zeker niet. Het is een zware sport, maar je gaat na iedere les weer met een onoverwinnelijk gevoel naar huis. Ik vind het iedere week weer echt fantastisch om naar de sportschool toe te gaan en hier me helemaal uit te leven. Er is op dit moment echt niets beters voor mij. Kijkt u eens op crossfitkralingen.nl