Tussen het overlijden en de uitvaart is er een tijd van rust. Een tijd om herinneringen op te halen terwijl u het lichaam van de overledene kunt bezoeken. Dit vindt soms thuis plaats als daar ruimte voor is, maar doorgaans ligt het lichaam opgebaard in een mortuarium of uitvaartcentrum. Zoekt u een bijzondere uitvaartverzorging nabij Leiden waar u zich ook tijden uw leven gewoon goed voelt? Of zoekt u een uitvaartverzorging nabij Leiden voor een overleden familielid zoals uw vader of moeder? Kijk dan eens naar De Kleine Poort,  want we bieden een zeer unieke uitvaartverzorging nabij Leiden aan, in Roelofarendsveen welteverstaan. Gelegen in de Randstad maar tegelijkertijd in de natuur vindt u onze chalet zoals u die ook in de Alpen aantreft. De chalet is van alle gemakken voorzien en bezit dan ook diverse faciliteiten. Daardoor kunt u het niet alleen maar als uitvaartverzorging nabij Leiden afhuren maar ook gebruiken voor de daadwerkelijke uitvaart als u dat wenst. In de Kleine Poort geven we u en alle andere nabestaanden ruim de tijd om uw verdriet te verwerken en om praktische zaken te regelen. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Het bezoeken van de overledenen. Bloemen erbij? Muziek? Koffie en thee? Wij regelen het allemaal.
  • U kunt er ook in alle rust de rouwkaarten schrijven.
  • Ook het houden van de condoleance en het bijhouden van het bijbehorende register zijn zaken die u er zelf kunt regelen. We voorzien u graag van alle opties om de gehele dienst tot een perfect einde te volbrengen. Dat heeft diegene dan toch ook zeker verdiend!

De uitvaartverzorging nabij Leiden is graag onze taak

Iedereen is welkom bij deze uitvaartverzorging nabij Leiden. Dat betekent dat u ook gerust uit een totaal andere provincie kunt komen. Omdat we het belangrijk vinden dat u zich op uw gemak voelt als u dergelijke keuzes gaat maken die hopelijk pas over vele jaren belangrijk zijn, is het uiteraard mogelijk om de uitvaartverzorging nabij Leiden met eigen ogen te komen bekijken. U kunt bellen en mailen om alvast een afspraak te maken. We leiden u, mits er op dat moment niet een uitvaart of het opbaren aan de gang is, graag even rond door zowel de chalet als het buitenterrein. Is er haast bij geboden omdat een familielid onverwacht is komen te overlijden? Dan maken we zo snel mogelijk tijd voor u. Heeft het minder haast en is het voor u en uw partner? Ook dan plannen we u graag eventjes in. We zetten uw wensen en ideeën alvast op papier en reken er maar op dat we vrijwel iedereen tegemoet kunnen komen tijdens onze unieke uitvaartverzorging nabij Leiden op deze prachtige locatie. Het zijn tijden van rouw en verdriet, zeker als de persoon erg jong was, als het onverwacht was of simpelweg omdat de persoon zeer geliefd was. Toch is er ook altijd hoop, liefde en schoonheid te vinden, zeker als u voor deze uitvaartverzorging nabij Leiden kiest. U moet immers door en daar kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen.

Komt u eventjes langs om de sfeer op te snuiven?

Bent u tevreden over wat u zag? Geef dit dan ook door aan de verzekeraar en vergeet niet om een testament op te stellen voordat u komt te overlijden. Daar zult u aanzienlijk wat familieruzies mee kunnen voorkomen. Als nabestaande krijgt u een eigen sleutel van deze chalet. Mocht u verblindt door verdriet midden in de nacht uw geliefde willen bezoeken, dan is dat gewoon mogelijk. Wij doen er absoluut niet moeilijk over want in die moeilijke tijden mag u doen en laten wat u wilt! Voor meer informatie kunt u kijken op afscheidsruimte-dekleinepoort.nl.