De Vietnamese gerechten in Rotterdam staan bij ons voor u klaarEten uit Azië kan op vele manieren bereid worden. Dit continent bestaat uit ontelbaar veel culturen, streken en regio’s, elk met hun eigen keuken. Dat geldt ook voor Vietnam. Voor heerlijke Vietnamese gerechten in Rotterdam kunt u eens in ons restaurant langskomen want hier staat authenticiteit hoog in het vaandel. Geen zogenaamde vernederlandsing in onze keuken, u krijgt de echte smaken uit dit verre land. Kijk eens op delitastyrotterdam.nl voor een idee. U vindt er de huidige menukaart en tevens allerlei informatie plus foto’s over de diverse gerechten bij Deli Tasty. Het water zal in uw mond lopen na een bezoekje aan onze site. Want deze Vietnamese gerechten in Rotterdam wilt u beslist eens uitproberen. U kent de loempia ongetwijfeld, maar wist u dat er zoveel meer te ontdekken valt? Ook onze Vietnamese gerechten in Rotterdam worden gekenmerkt door de geuren, smaken en kleuren die u in dit Zuidoost-Aziatische land zult aantreffen. Een opvallend verschil met zijn buurlanden Thailand en China is het feit dat de Vietnamese gerechten in Rotterdam minder scherp gekruid zijn. Het zijn zoetere gerechten, iets dat u misschien op het eerste oog niet had verwachten. Weliswaar wordt er gekookt met chilisaus, maar het gaat daarbij meer om de lichte zoete variant in plaats van de pikante versie. En dat kan voor ons Hollanders best een doorslaggevend argument zijn. We zijn het namelijk helemaal niet zo gewend om scherp te eten. Wellicht hebt u weleens bij een Indisch restaurant gegeten en daar een mild gerecht besteld. Dat betekent meestal dat het mild is in het land van herkomst maar dat u alsnog in vuur en vlam staat.

Wilt u even lekker uiteten in Rotterdam? Reserveer dan bij ons

U wilt uiteten in Rotterdam? Dat is een lastige keuze want in de tweede stad van het land hebt u erg veel keuze. U zoekt op basis van:

  • Het land van herkomst, in dit geval Vietnamees,
  • De prijsklasse,
  • De gezelligheid, kortom: het interieur,
  • Ook afstand en grootte van de zaak spelen een belangrijke rol.

Even uiteten in Rotterdam kan daardoor al snel een vervelend klusje worden. Hopelijk staat u open voor iets nieuws. Gerechten van kip, rund en vis, licht gekruid en met lekker veel groenten, klinkt u dat als muziek in de oren? Kom dan bij ons uiteten in Rotterdam want wij zullen u niet teleurstellen. Of u nu uitgebreid wilt komen brunchen met de familie, komt lunchen met uw collega’s of zelfs met uw zakenpartners of in de avond romantisch uiteten gaat in Rotterdam met uw prille liefde, bij ons kan het vanzelfsprekend allemaal. Natuurlijk staan er spring rolls op het programma. Maar laat u ook verrassen door de heerlijke soepen, Vietnamese pannenkoeken, noodles of rijst met vers vlees en groente. Keer op keer weet de chef-kok u weer te verrassen. Uiteraard houden wij rekening met speciale diëten zoals mensen met een allergie, vegetariërs en veganisten. Ook zij kunnen hun hart bij ons ophalen.

Een reserveer kunt u op allerlei manieren maken

Wilt u nu ook uiteten in Rotterdam in ons restaurant? Dan kunt u proberen om op een rustige avond bij ons langs te komen. Maar wij raden het van harte aan om van te voren even een afspraak te maken. Dat kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door van te voren langs te gaan, door te bellen en door te mailen. Op onze sociale media vindt u naast allerlei afbeeldingen van fantastische gerechten ook updates en het laatste nieuws over de aangepaste openingstijden. En het staat u daar natuurlijk vrij om ons verdere vragen te stellen.