Ik heb vele jaren last gehad van paniekaanvallen die ik maar niet goed kon verklaren. Als ik me maar een beetje druk maakte dan voelde ik mezelf weer heel zenuwachtig worden en vaak eindigde ik kokhalzend in het toilet. Dat was iets waar ik maar geen grip op kon krijgen en ook mijn artsen wisten niet goed wat zij ermee aan moesten. Vandaar dat ik op een gegeven moment maar eens ben gaan kijken of ik misschien ook ergens hulp vanuit een andere hoek kon vinden. Ik werd toen gewezen op deze therapeut in Tilburg en deze heb ik daarom een keer bezocht. Ik had namelijk in de gaten deze aan energetische healing doet, en daar wilde ik graag wat meer van weten. Vandaar dat ik even contact gelegd heb met deze therapeut in Tilburg om te horen of zij mij misschien ook zou kunnen helpen. Zij stelde voor dat ik een keer langs zou komen in haar praktijk om te bekijken wat zij allemaal voor mij zou kunnen betekenen. Ik vond het heel erg prettig om met deze therapeut in Tilburg kennis te maken want ik had meteen door dat zij mijn klachten herkende en ik vond het dan ook fijn om te horen dat zij mij een aantal mogelijkheden aanreikte om aan mijn klachten te gaan werken. Dat was precies wat ik graag wilde. Zij stelde voor om een energetische healing bij mij te gaan doen waarbij mijn bewustzijn op alle mogelijke niveaus zou worden aangesproken. Dat leek mij een goed idee en vandaar dat ik meteen een afspraak met deze therapeut in Tilburg heb ingepland om de eerste sessie te gaan doen. Dat kon al op heel korte termijn en dat was heel erg prettig. Twee weken later ben ik dus voor mijn eerste sessie van de energetische healing naar deze therapeut in Tilburg gegaan.

Deze therapeut in Tilburg bezorgde mij al na de eerste sessie een gevoel van opluchting

Toen ik eenmaal begon met de behandeling van deze therapeut in Tilburg, gingen wij meteen kijken naar waar bij mij de knelpunten zaten. Dit deden we aan de hand van oefeningen en aan de hand van reflectie. Deze therapeut in Tilburg stelde mij steeds nieuwe vragen en aan de hand daarvan drong ik steeds een beetje dieper door in mijn bewustzijn. Dat was zeker niet altijd gemakkelijk. Je merkt namelijk dat je dan allerlei emoties aanboort waarvan je eerst niet eens wist dat ze er waren. Dat is heel vreemd om te merken, maar het is heel goed om hier doorheen te gaan, zo vertelde mijn therapeut in Tilburg mij. Ik vond het niet altijd even prettig om al deze emoties te moeten ervaren, maar anderzijds luchtte het mij wel heel erg op. Vandaar dat ik ook heel erg blij ben dat ik naar deze therapeut in Tilburg toe ben gegaan want voor het eerst in lange tijd voelde ik mij weer ontspannen. Dat was heel erg prettig om te ervaren en ik kan daarom ook iedereen aanraden om een keer contact op te nemen met deze therapeut in Tilburg.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb nu inmiddels een aantal sessies gehad, en ik kan u zeggen dat ik hier al heel erg veel baat bij heb gehad. Ik raad u daarom ook aan om een keer:

  • te informeren wat deze behandelaar u allemaal te bieden heeft
  • een sessie met deze therapeute in te plannen
  • een bezoekje te brengen aan de site Energetische-Healing.nl

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad.