Ik ben de laatste jaren snel veel haar verloren en dat vond ik erg vervelend. Ik had jarenlang een mooie bos haar en heb altijd veel aandacht aan mijn haar besteed. Ik was al een tijdje aan het twijfelen over een haartransplantatie, want ik wist niet of dat iets voor mij zou zijn. Drie maanden geleden heb ik een haartransplantatie in Turkije laten uitvoeren bij Esteworld-haartransplantatie.nl en ik ben blij dat ik het gedaan heb. In mijn tienerjaren begon ik meer aandacht aan mijn uiterlijk te geven. Ik denk dat ik daarvoor er nooit erg bewust van was en vaak deed wat mijn moeder wilde. Zij knipte mij toen ik jong was en koos vaak mijn kleding uit. Op de middelbare school werd ik mij meer bewust van mijn uiterlijk en besloot toen om zelf mijn kleding uit te kiezen en naar de kapper te gaan. Ik merkte dat ik hierdoor meer aandacht kreeg van meisjes in mijn klas en mijn imago ook veranderde. Ik vind het  innerlijk veel belangrijker dan het uiterlijk, maar door jouw uiterlijk en kleding laat je een bepaalde indruk op mensen achter. Men zegt niets voor niets dat een eerste indruk belangrijk is, in een paar seconden bepalen mensen hun mening over jou en het kost veel meer moeite om die aan te passen. Ik werd de laatste jaren snel kaler en vond dit erg lastig, want zo oud ben ik nog niet. Een neef vertelde mij over een haartransplantatie in Turkije en dacht dat dit iets voor mij zou zijn. Ik was aan het twijfelen, maar vond het een interessant idee.

Een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld 

Ik besprak de optie van een haartransplantatie met mijn vriendin en vroeg haar om haar mening. Zij vond dat ik zelf de keuze moest maken, maar dat veiligheid het belangrijkste was. Online zocht ik naar meer informatie over een haartransplantatie in Turkije, zodat ik een betere mening kon vormen. Ik vond toen de website van Esteworld en las hier veel informatie over dit bedrijf. Dit bedrijf zag er erg professioneel uit, heeft alle veiligheidscertificaten en heeft zelfs Nederlandse begeleiders. Ik vroeg om een offerte voor een haartransplantatie in Turkije en dit was goedkoper dan ik had verwacht. Ik had een gesprek bij een vestiging in Nederland en was hierna zeker van mijn keuze. Het gesprek was erg prettig en de medewerkers zeer professioneel. 

Blij dat ik het gedaan heb 

Een aantal maanden geleden liet ik een haartransplantatie in Turkije uitvoeren en ik ben blij dat ik het resultaat. De behandeling bij dit bedrijf was van begin tot einde goed geregeld. Zelfs na de behandeling stonden mensen klaar om mij te helpen. Wat ik fijn vind is dat je alleen met medewerkers van dit bedrijf te maken hebt en er geen bemiddelaars zijn. Het hele traject verliep zonder problemen en de medewerkers van Esteworld hebben mij perfect begeleid. Voor een haartransplantatie in Turkije kan ik Esteworld aanraden.

  • Ze hebben alle veiligheidscertificaten
  • Ze hebben vestigingen in Nederland en Nederlandse begeleiding
  • Het bedrijf is zeer professioneel en alles was goed geregeld
  • Na de behandeling krijg je ook begeleiding
  • Er zijn geen bemiddelaars
  • Ik ben blij met het resultaat