Onveilige seks met een vreemde, het is eigenlijk nooit een goed idee. Gebruik een condoom zodat de kans wel heel erg klein is dat u een ernstige ziekte oploopt. Is het al te laat en hebt u van diegene een seintje gegeven dat het wel zo verstandig is om u eventjes te laten checken? Merkt u dat u niet zo lekker in uw vel zit of is er zelfs al sprake van uitslag en pijntjes? Dan is een soa test het minste dat u moet gaan doen. Een totale test inclusief Hiv test is geen overbodige luxe als u echt helemaal niets weet over uw bedpartner. Heeft hij of zij zelfs aangegeven dat een Hiv test misschien wel handig is? Dan is er zeker haast bij geboden. Deze chronische en uiteindelijk fatale ziekte wil niemand oplopen. Na eenmalig sekscontact hoeft het trouwens helemaal niet zo te zijn dat u dit kwaadaardige virus in uw bloed hebt, maar een Hiv test kan zeker geen kwaad. Durft u niet naar de arts? Dan kunt u ook bij ons terecht. Want bij onedayclinic.nl kunt u vrijwel anoniem een Hiv test aanvragen en u tevens laten testen op een andere seksueel overdraagbare aandoening. In principe is het hiv-virus nog niet heel erg schadelijk voor uw lichaam. Het is goed in toom te houden met de hedendaagse medicatie. Doet u er echter niets aan dan kan de ziekte zich ontwikkelen tot aids. En dan bent u pas echt verder van huis!

U kunt bij ons voordelig een Hiv test laten doen

Natuurlijk willen we u in deze tekst niet afschrikken. Als u bijvoorbeeld klachten hebt, dan is de groot aanzienlijk groot dat er niets uit deze Hiv test komt. Niets in de zin dat u waarschijnlijk niet besmet bent met dit virus maar eerder een andere soa hebt opgelopen zoals het relatief onschuldige chlamydia of gonorroe. Toch zijn er wel een aantal symptomen die u al in een vroeg stadium kunt krijgen:

  • Zo kunt u last krijgen van gewichtsverlies, diarree, vermoeidheid en huiduitslag,
  • Deze symptomen lijken daarom erg op griep, een verkoudheid of algehele malaise,
  • Maar als u er verder geen goede redenen voor hebt dan is een Hiv test wel zo verstandig.

Omdat we niet aan uw speeksel of een andere afscheiding kunnen uitsluiten dat u dit virus hebt gekregen is daarom een bloedonderzoek noodzakelijk. Gelukkig kunnen we garanderen dat u al na 48 uur uitslag hebt. We bieden al in 3 grote steden deze Hiv test aan. Dus maak online een afspraak voor het bloedonderzoek. U kunt daarbij aangeven of u ook op andere soa’s getest wilt worden. Kies een dag en tijdstip en kies uw locatie. U bent welkom in Utrecht, Amsterdam en in Den Bosch. U hoeft niet al uw gegevens in te vullen, we hebben genoeg informatie aan uw voornaam, e-mailadres en telefoonnummer

Ook andere soa’s kunnen we voor u checken

Een Hiv test kunt u dus snel en anoniem laten uitvoeren. Mocht het daadwerkelijk hiv zijn, dan sturen we u direct door naar de huisarts. Hij of zij zal u vervolgens goed kunnen ondersteunen door u weer door te sturen naar het ziekenhuis. In een beginstadium is de ziekte aldus uitstekend te behandelen en het zal dan ook niet meer zo snel voorkomen dat het daadwerkelijk aids zal worden. Op onze website vindt u allerlei informatie over de vele soa’s die er zijn, wat u er zowel preventief als na het oplopen kunt doen en wat de prijzen zijn van de verschillende soa-testen die we aanbieden.