Een goede kapper vinden kan nog best lastig zijn. Ik heb in het verleden dan ook best vaak een kapper geprobeerd, waar ik de salon uitliep zonder blij te zijn met de manier waarop mijn haar behandeld was. Nu heb ik een kapsalon in Mijdrecht gevonden waar ik echt heel erg gelukkig van word. Bij deze kapsalon in Mijdrecht weten ze precies hoe ze mijn type haar moeten behandelen en dat vind ik heel belangrijk. Ik heb geen doorsnee haar en als je dan te maken hebt met een kapper die niet weet hoe hij of zij ermee om moet gaan, dan gaat kan het echt heel verkeerd aflopen. De kapper bij mijn kapsalon in Mijdrecht snapt dit wel heel goed. Hier is het bekend dat ik lastig haar heb en dat er niet zomaar iets gedaan moet worden.

Tijdens een afspraak bij mijn kapsalon in Mijdrecht

Altijd als ik bij mijn kapsalon in Mijdrecht kom, dan word ik heel vriendelijk ontvangen.

  • Ik krijg een kopje koffie
  • Er is altijd persoonlijke belangstelling
  • Ik hoef nooit lang te wachten
  • kapsalon-mijdrecht.nl

Dat is al een fijne manier om binnen te komen en dan ben ik nog niet eens aan de beurt gekomen. Als ik dan in de stoel van mijn kapper mag gaan zitten dan wordt er altijd eerst gekeken naar de staat van mijn haar. Natuurlijk is er ook dan altijd even tijd voor een praatje en als je al een tijdje bij dezelfde kapper komt zoals ik bij deze kapsalon Mijdrecht, dan is het alsof je op bezoek gaat bij een goede vriend of vriendin. Terwijl er gekeken wordt hoe mijn haar eruit ziet krijg ik altijd goed advies over het onderhouden van mijn haar. Het is haar is nogal droog van zichzelf en ik heb het in het verleden heel vaak geverfd met iets te agressieve middelen. Dat is niet goed geweest voor het haar en om omdat het zo langzaam groeit blijft dat nog wel een tijdje zichtbaar. Ik heb het één keer op advies van mijn kapper een heel stuk korter laten knippen. Ondanks dat dit al wel een boel scheelde en een stuk van mijn beschadigde haar was verwijderd, was dit nog lang niet genoeg om echt een verschil te maken. Juist met een goede manier van knippen, goede middelen om het mee te behandelen en de juiste techniek om het in model te brengen, kan ik toch nog het meeste uit mijn haar halen. Bij de kapsalon in Mijdrecht weten ze precies hoe ze mijn haar moeten aanpakken, maar ook wat ik prettig vind. We beginnen altijd met een uitgebreide wasbeurt en daar hebben ze echt heerlijke shampoo voor. Ik lig dan altijd te genieten met mijn ogen dicht en ondertussen bespreken we alles wat er maar te bespreken valt. Het is waar wat men zegt; naar de kapper gaan voel therapeutisch aan en ik word er zelf altijd erg ontspannen van. Uiteindelijk nemen we dan de mogelijkheden door om mijn haar te knippen. Natuurlijk kunnen ze elke keer op dezelfde manier te werk gaan, maar mijn kapper houdt er ook van om te kijken of we iets nieuws of sprankelends met mijn haar kunnen doen. Het is dan misschien moeilijk haar, maar dat neemt niet weg dat het ook de kapper een mooie uitdaging biedt.

Tevreden de deur van de kapsalon uitlopen

Nadat ik bij mijn kapsalon in Mijdrecht weer goed onder handen ben genomen wordt mijn haar in model gebracht. Ook hiervoor weer met heel fijne producten. Ik voel me altijd als herboren als ik weer naar huis ga. Voor mij geen andere kapper meer.