Het is lastig om je eigen leven te leiden en het beste uit jezelf te halen. Daar heb je dus zeker wel wat hulp bij nodig. Uiteraard ben je zelf niet in staat om zonder meer jezelf te vinden. Zolang je jezelf nog niet hebt gevonden, dan maak je per definitie ook niet je eigen bewuste keuzes. Daardoor kun je ook niet je volle potentie realiseren en leef je eigenlijk altijd een leven dat niet het jouwe is. Dat gaat gepaard met veel stress gevoelens, angsten, onzekerheden onrust en uiteindelijk kun je dus ook niet het ware geluk bereiken. Mensen claimen vaak dat ze gelukkig zijn omdat ze allerlei zaken van een checklist af kunnen vinken. Op de vraag of iemand gelukkig is zal zo iemand dan bevestigend antwoorden omdat hij of zij beschikt over:

  • Een goede baan
  • Een leuke partner
  • Kinderen
  • Een fijn sociaal leven
  • Leuke hobby’s waarin hij/zij zijn of haar passie kwijt kan
  • Jennifervirginia.nl

Aangezien een dergelijk persoon beschikt over deze objectief observeerbare zaken, moet hij of zij wel gelukkig zijn. Maar geluk heeft natuurlijk niets met zulke zaken te maken. Geluk is een gevoel, is de manier waarop je in het leven staat en de rust die je ervaart in je eigen hoofd. Natuurlijk kunnen zulke zakken ertoe bijdragen, maar uiteindelijk is het jouw houding, jouw persoonlijke manier van Zijn, die bepaalt of je al dan niet gelukkig bent. Maar voor een dergelijke manier van Zijn moet je dus eerst wel je eigen zelf vinden. Je moet weten wie je bent, wat je kunt, wat je talenten zijn, en waar je toekomst ligt. Het kan best zijn dat jouw meest gelukkige zelf helemaal geen baat heeft bij zo’n traditionele lijst. Wellicht moet jij juist alleen de wereld in gaan, vrij zijn en niet vast zitten aan een baan. Maar als je vast zit in een bepaald keurslijf, hoe kom je daar dan achter? Een life coach in Den Haag kan je daar bij helpen. Een life coach in Den Haag zal jouw niet vertellen wat het beste leven is om te leven. Zij zal je ook niet vertellen hoe je moet leven. Want elk mens is uniek en iedereen moet zijn of haar eigen pad bewandelen. Maar een life coach in Den Haag kan je wel helpen om dat pad te vinden. Dat doe je in de eerste plaats door te ontdekken wie jij bent. Daarna kun veel eenvoudiger je beste kwaliteiten naar voren halen. Op die manier haal je dus op een bijna letterlijke manier het beste uit jezelf. Maak dus snel gebruik van een life coach in Den Haag die jou kan leren hoe je je leven moet leiden.

Kies voor een goede life coach in Den Haag die bij jou past

Elke coach heeft een eigen visie op het leven en wat daarin belangrijk is. Het is daarom ook van belang dat jij kiest voor een life coach in Den Haag die bij jou past. Mocht je op zoek zijn naar een manier om meer rust te ervaren en wil je de weg vrij maken om het ware geluk te vinden, dan is Jennifer Virginia de ideale life coach in Den Haag voor jou. Via een 1 op 1 sessie met deze life coach in Den Haag, zal je al snel te weten komen waar het mis gaat. Na meerdere sessies kom je dan ook snel in contact met je ware zelf.

De weg naar het geluk is er voor iedereen!

Naast coaching kun je bij Jennifer ook terecht voor:

  • Sessie met teacherplant
  • Sessie met Magic Truffles
  • Meditatiebegeleiding