Door middel van hypnose afvallen, is dat mogelijk? Jazeker! Veel mensen die last hebben van wat teveel kilo’s of die echt last hebben van overgewicht, hebben vaak al verschillende zaken geprobeerd om af te vallen. Vele diëten hebben de meesten al gevolgd, vaak met een wisselend resultaat. Welk dieet je ook kiest, je zult in het begin zeker wat gewicht kwijt raken. Dat heeft alles te maken met de verminderde inname van calorieën. Maar wat ook altijd het geval is: na een tijdje raak je je motivatie kwijt en dan lukt het je niet meer om de strikte richtlijnen van het dieet dat je volgt te blijven volgen. Je krijgt zin in wat lekkers. Herken jij dit? Dan moet je zeker eens overwegen om te kiezen voor door hypnose afvallen. Te zwaar zijn is immers niet prettig en ook niet gezond, je kunt je vaak niet meer zo vrij bewegen als je graag zou willen en dat belemmert jou op vele manieren in jouw leven. Je hoeft je hier echter niet bij neer te leggen, je hoeft niet te accepteren dat blijvend een lager gewicht behouden voor jou geen optie is. Iedereen kan namelijk met hypnose afvallen en je zult daarmee zeker goede resultaten zien!

Hoe werkt door hypnose afvallen?

Waarom lukt met hypnose afvallen wel heel veel mensen, terwijl allerlei andere methodes bij hen niet aanslaan? Dat heeft te maken met het feit dat je staat van bewustzijn aangepast wordt hiermee. Voor veel mensen is het mentale aspect een belangrijke hindernis bij gewicht verliezen. Natuurlijk hebben we soms echt trek en hebben we echt voeding nodig om door te kunnen blijven gaan, maar in veel gevallen is het ook zo dat we lekkere trek hebben en meer eten dan noodzakelijk is. Of we eten de verkeerde dingen, omdat we nu eenmaal zo ontzettend dol zijn op snoep, chips of chocola. Kies je voor met hypnose afvallen, dan wordt je bewustzijn aangepast op een punt dat voor jou het struikelblok is. Ga dus eerst voor jezelf na wat voor jou het lekkerste is en dan kan een therapeut hiermee aan de slag gaan. Deze kan er dan bijvoorbeeld voor zorgen dat:

  • jouw lekkere trek verdwijnt
  • je geen last meer hebt van emotie eten
  • je eerder een vol gevoel krijgt

Er kan bijvoorbeeld zelfs virtueel gezien een maagband geplaatst worden, waardoor jij minder voedsel tot je zult gaan nemen. Door deze mogelijkheden, werkt door middel van hypnose afvallen bij heel veel mensen wel!

Onderbewustzijn

En dat heeft dus te maken met je onderbewustzijn. Kies je voor met hypnose afvallen, dan wordt je onderbewustzijn aangepast en dit is juist vaak wat ons de das omdoet. We weten immers allemaal wel dat die zak chips leegeten ons verdriet of onze boosheid niet weg zal nemen. We weten ook wel dat we niet echt honger hebben, maar dat we gewoon even zin hebben in wat snaaien. En we weten ook heel goed dat één bord vol met avondeten echt genoeg zou moeten zijn. Het is alleen zo ontzettend lastig om dit onderbewustzijn de baas te worden, om de discipline te houden om ook echt zo te blijven eten als je zou moeten. Doordat je bij hypnose afvallen op een andere manier aanpakt, is de kans van slagen veel groter. Je hoeft niet meer die enorme discipline op te brengen, omdat je onderbewustzijn zelf nu het signaal geeft dat je vol zit of dat je geen trek hebt. Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden van door hypnose afvallen? Neem dan contact op met een van de betrouwbare, professionele en gekwalificeerde therapeuten van Hypnose Praktijk!