Vorig jaar kwam ik met een burn-out thuis te zitten en wat ik ook deed, ik bleef me maar moe voelen. Ik ging voortdurend naar mijn huisarts om te kijken of ik misschien iets onder de leden had of dat ik misschien meer had dan enkel een burn-out. Mijn arts kon echter nooit iets vinden en vandaar dat ik op een gegeven moment maar eens naar andere behandelingen ben gaan kijken. Ik wilde namelijk graag weer meer energie krijgen en vandaar dat ik mijn heil heb gezocht bij een spiritueel coach. Deze heb ik gevonden via de website Stukkenbeter.nl. Deze coach nodigde mij al heel snel uit voor een kennismakingsgesprek om te horen wat ik allemaal verwachte van mijn spiritueel coach. Ik vertelde hem dat ik graag wat meer energie wilden voelen omdat ik de laatste maanden eigenlijk alleen maar heel erg moe was geweest. De spiritueel coach vertelde mij dat ik een keer moest komen kijken of ik ook iets zou kunnen hebben aan energetische healing. Hij kon dit namelijk voor mij doen en vandaar dat ik dat ik daar graag een keer meer over wilde weten. Ik heb hem gevraagd hoe deze energetische healing er precies uit zou zien en vandaar dat ik eens ben gaan kijken wat ik allemaal op het web kon vinden over de diensten die men via Stukkenbeter.nl heeft geleverd. Op verschillende fora las ik dat de mensen heel erg tevreden zijn over Stukkenbeter.nl en dat men heel erg veel heeft gehad aan de spiritueel coach die zij via deze site hebben weten te vinden. Vandaar dat ik diezelfde dag nog besloten heb dat ik graag wilde gaan werken met een spiritueel coach van Stukkenbeter.nl. Ik werk nu al een tijdje samen met hem en dat bevalt mij heel erg goed.

Ik voel mij veel beter dankzij mijn spiritueel coach

Ik had nooit verwacht dat ik ooit gebruik zou gaan maken van een spiritueel coach, maar ik ben heel erg blij dat ik deze spiritueel coach in de arm heb genomen. Ik ga iedere week een keer naar hem toe en dan bespreken wij wat ik allemaal kan en moet doen om weer wat grip te krijgen op mijn leven. Ik heb heel handige adviezen van mijn spiritueel coach gekregen. Zo hebben wij ons bijvoorbeeld toegelegd op energetische healing en daarvoor hebben we gebruikgemaakt van massages. Ik voelde dat mijn spiritueel coach precies de punten aanraakte waar de energie vast zat. Al na een aantal sessies merkte ik dat ik veel meer energie had en dat ik me niet meer zo moe voelde als dat dat eerst het geval was. Ik heb altijd heel goede gesprekken met mijn spiritueel coach en daar heb ik inmiddels heel veel zelfinzicht door kunnen verkrijgen. Ik weet nu goed waar ik mezelf voorbijloop en wat ik dan moet doen om de balans weer terug te krijgen. Dat alles dankzij de professionele begeleiding van Stukkenbeter.nl. Ik ben daarom ook heel dankbaar dat deze mensen op mijn pad zijn gekomen.

Ik voel me weer helemaal in balans

Sinds ik samenwerk met de mensen van Stukkenbeter.nl voel ik me veel beter. Ik heb meer energie en ik kan veel meer aan, en dat terwijl we er nog lang niet zijn. Ik ben daarom heel blij dat ik hier heb gevraagd om hulp, met name voor:

  • de vermoeidheidsklachten die ik altijd had
  • het vinden van handvaten om mijzelf niet voorbij te lopen
  • het vinden van een manier om mij meer op mijzelf te richten

Kijk voor meer informatie even op de site van Stukkenbeter.nl.