Als u mij vorig jaar had ontmoet, had u een heel dikke man voor u zien staan. Ik vond dit al heel erg lang vervelend, maar het lukte mijn ooit om iets aan mijn gewicht te veranderen en vandaar dat het er nooit van gekomen is om mijn figuur te veranderen. Vorig jaar was ik het echter helemaal zat en toen heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik wilde hulp zoeken bij het afvallen in Rotterdam en vandaar dat ik even op het internet ben gaan kijken naar mogelijkheden die ik hier kon vinden voor het afvallen in Rotterdam. Ik wilde namelijk graag met iemand samenwerken die wist wat goed voor mij was en zo kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van Dietist-Rijnmond.nl. Dit bedrijf had ik al een keer ergens voorbij zien komen en ook een vriend van mij heeft met hen gewerkt en hij is in korte tijd heel veel gewicht verloren. Het leek mij daarom ook de ideale winkel om mee in zee te gaan en vandaar dat ik snel ben gaan kijken wat men hier allemaal voor mij kon betekenen. Ik heb mij snel aangemeld voor hulp bij afvallen in Rotterdam en ik mocht al heel snel een keer langskomen bij deze kliniek. Daar werd ik ontvangen door een diëtiste die mij heeft geholpen om een realistisch doel te stellen. Zij vertelde mij namelijk dat veel mensen die willen afvallen in Rotterdam, niet een helder doel voor ogen hebben waardoor het moeilijk is om dit doel ook te halen. Het gevoel van falen wordt dan enkel en alleen groter en dat komt bij veel mensen die aanleg hebben om te groeien, het postuur niet ten goede. Vandaar dat het zeer de moeite waard is om met een goede diëtist een haalbaar doel voor ogen te stellen.

Ik begon al heel snel met afvallen in Rotterdam

Toen ik eenmaal bij de mensen van Dietist-Rijnmond langs ben gegaan om hier hulp bij het afvallen in Rotterdam te zoeken, is het allemaal heel snel van stapel gelopen. Tijdens het eerste gesprek met de diëtist hebben wij samen mijn voedingspatroon in kaart gebracht. Het viel de diëtist op dat ik relatief weinig at en dat ik dus veel meer zou moeten bewegen om gewicht kwijt te raken. Vandaar dat zij mij in contact heeft weten te brengen met iemand die mij kon begeleiden tijdens het sporten. Zo wist ik precies welke oefeningen ik moest toen om te kunnen afvallen in Rotterdam. Dat heeft mij heel veel succes opgeleverd en na een week merkte ik al dat ik kilo’s begon kwijt te raken. Dat was precies wat ik graag wilde en ik merkte dat het mij ook stimuleerde om weer naar de sportschool te gaan. Dat terwijl ik vroeger daar nog niet dood gevonden wilde worden. Ondertussen had mijn diëtist voor mij een dieet opgesteld waarmee ik heel goed uit de voeten kon. Ik at ineens heel andere dingen, maar het werkte heel erg goed voor het afvallen in Rotterdam. Vandaar dat ik het ook helemaal niet moeilijk vond om dit dieet vol te houden. Wilt u ook met deze diëtist gaan samenwerken? Kijk dan even op de site Dietist-Rijnmond.nl voor meer informatie.

Ik ben al heel veel kilo’s kwijt

Toen ik bij deze dietist aanklopte, had ik nooit verwacht dat ik zo snel van mijn overgewicht zou afraken. Toch ben ik nu een heel eind op weg en wel doordat:

  • ik heel goede coaching heb gekregen
  • ik een realistisch en dus haalbaar doel heb gesteld
  • ik de juiste begeleiding krijg
  • dietist-rijnmond.nl