We leven tegenwoordig in een gehaaste wereld en daarom is het bij tijd en wijle heerlijk om een keer lekker tot rust te kunnen komen. Waar kunt u dit beter doen dan bij ons in de sauna in Lelystad? Bij Aphrodite.nl weten we wat genieten is en vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een bezoek te komen brengen aan onze sauna in Lelystad. Wij weten hoe een goede sauna beleeft moet worden en wij willen u daarom ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken zodat u kunt zien welke verschillende arrangementen wij u kunnen aanbieden. U kunt bij ons naar de sauna in Lelystad voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook bieden wij u de garantie dat het niet druk zal zijn in onze sauna in Lelystad omdat wij alleen op afspraak werken. Dat betekent dat u hier geen last heeft van massa’s mensen en dat u dus heerlijk tot rust kunt komen. Bij ons kunt voor vele doeleinden terecht in onze sauna in Lelystad. Zo is bijvoorbeeld al meerdere malen aangetoond dat een bezoek aan een goede sauna kan leiden tot een verlaging van het aantal stresshormonen, tot een lagere bloeddruk, maar ook heeft het een zeer goede invloed op de verbetering van cardiovasculaire aandoeningen. U zult dus merken dat u hier heel veel baat bij kunt hebben en vandaar dat wij u graag van harte welkom willen heten om een keer te komen genieten van onze sauna in Lelystad. Mocht u graag meer dan alleen een sauna willen, dan is dat allemaal mogelijk bij Aphrodite.nl. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid wellness centrum waar u heel veel interessante mogelijkheden heeft. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook een massage geven wanneer u dat graag zou willen. Voor de juiste kleding hoeft u zich niet in allerlei bochten te wringen, want voor minder dan zes euro kunt u bij ons al een badjas huren. Deze kunt u na gebruik weer bij ons inleveren.

In onze sauna in Lelystad is geen badkleding toegestaan

Wanneer u bij ons naar de sauna in Lelystad komt, is het niet toegestaan om badkleding te dragen. Dat doen wij om de volgende reden; wie het lichaam goed wil verzorgen, moet zich daarbij niet laten hinderen door kleding. Het is namelijk goed om het lichaam het vocht te kunnen laten afvoeren en bij een dergelijk proces kan kleding dit blokkeren. Vandaar dat wij u van harte uitnodigen om in de kleedkamers van onze sauna in Lelystad u geheel uit te kleden. Mocht u hier nog een beetje aan moeten wennen, dan raden wij u aan om ons te bezoeken op de dagen dat wij enkel voor mannen of enkel voor vrouwen geopend zijn. Dit geeft u de privacy waar u hopelijk voldoende aan heeft. Wij hopen u snel een keer te mogen begroeten in onze sauna in Lelystad. Kijk voor meer informatie over de arrangementen die wij u te bieden hebben, even op onze site Aphrodite.nl. Hier kunt u precies zien wat u allemaal aan heerlijke en gezonde behandelingen bij ons kunt ondergaan.

U zult zich weer helemaal herboren voelen

Wij hopen dat u snel een keer een bezoek wilt komen brengen aan onze accommodatie. Wij zullen u hier hartelijk ontvangen en wij kunnen u een behandeling op maat geven wanneer u dat zou willen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • een heerlijke massage door een van onze gespecialiseerde medewerkers
  • een beautybehandeling
  • een verzorgende behandeling in onze authentieke sauna

Kijk voor meer informatie vandaag nog even op Aphrodite.nl.