Kun je met hypnose afvallen?Veel mensen met overgewicht vragen het zich wel eens af: Kun je met behulp van hypnose afvallen, oftewel kilo’s verliezen? Hypnose is een eeuwenoude techniek die meer impact kan hebben dan je denkt. De kracht van deze therapie zit hem in het feit dat hij je onderbewuste bereikt en daar nieuwe gedachten en overtuigingen kan implementeren. Op de website van De Hypnose Praktijk (hypnose-praktijk) lees je alles over hypnose en afvallen en hoe dat in zijn werk gaat. Als eerste lees je er dat hypnose sterker is dan wilskracht. Dit is eenvoudig uit te leggen. Als er zich allerlei overtuigingen in je onderbewuste bevinden die jou ertoe aanzetten meer te eten, of te eten in plaats van je emoties te voelen, kun je de sterkste persoon op aarde zijn maar zelfs dan lukt het je niet je drang tot eten te overwinnen. Met hypnose snel afvallen is mogelijk doordat de therapie zich richt op precies deze overtuigingen en onderliggende emoties, waarvan je je niet bewust was dat je ze had. Ze zitten er wel, maar je merkt er aan de oppervlakte eigenlijk weinig van, behalve dan dat je constant hunkert naar eten. Als je werkt aan oude gevoelens en emoties die je ooit wegdrukte opnieuw doorvoelt, zal je lichaam de drang niet meer voelen om constant deze oude pijn af te dekken door te eten en letterlijk een bescherming om jou heen te bouwen in de vorm van vet. Deze laag vet voelt veilig, maar je hebt hem niet nodig. Het heden is vaak verassend onbelast en je hoeft jezelf dus ook niet te beschermen. Het overeten is onnodig. 

Hoe werkt hypnose bij afvallen?

Bij De Hypnose Praktijk kun je terecht voor hypnose voor afvallen. Dit is een investering in je gezondheid, want je zult zien dat je al na drie sessies veel minder moeit hebt met gewicht verliezen. Oude patronen die je constant honger lieten hebben laat je los en daarvoor in de plaats komen meer positieve overtuigingen over voeding en je lichaam. Kenmerken van een hypnose behandeling bij De Hypnose Praktijk zijn:

  • Al resultaat na de eerste sessie
  • Klaar na drie sessies
  • Slechts €125 per sessie

Voor €375 kun je dus helemaal van jouw verkeerde overtuigingen afkomen die jou voorheen verhinderden om gewicht te verliezen. Dat is helemaal niet duur als je denkt aan hoeveel je normaal gesproken aan boodschappen uitgeeft. Dat bedrag zal namelijk een stuk lager worden als je al die zoetigheid en extraatjes eindelijk kunt laten liggen. 

Met hypnose therapie gewicht verliezen

Met hypnose afvallen is een uiterst veilige manier om gewicht te verliezen. Er komen geen rare diëten aan te pas, het heeft enkel betrekking op je denkwijze en onbewust aannames en overtuigingen. Door deze aan te pakken kun je met hypnose afvallen op een heel gemakkelijke manier, bijna moeiteloos. Het zal namelijk lijken als je er bijna niets voor hoeft te doen omdat je simpelweg niet meer zoveel honger hebt als voorheen. Klinkt dat niet als een droom? Als ook jij aan de slag wil en met hypnose wil afvallen kun je het beste de website van De Hypnose Praktijk bekijken voor alle info, en zo snel mogelijk een eerste afspraak inplannen.