Wil je jezelf eens even goed verwennen? Ga dan net als ik op zoek naar een schoonheidssalon in Nieuw-Vennep. Ik had voor mijn verjaardag een dagje uit naar keuze gekregen van mijn partner, ik mocht helemaal zelf weten wat ik zou gaan doen. En ik kon niet wachten om naar een schoonheidssalon in Nieuw-Vennep of in de omgeving te gaan. Ik woon zelf in Nieuw-Vennep, maar ik woon hier nog niet zo lang. Ik kom uit het zuiden van het land, dus ik kende deze plek nog niet echt toen ik er ongeveer een jaar geleden kwam wonen. Daarom moest ik echt op zoek naar een goede schoonheidssalon in Nieuw-Vennep, want ik was hier nog niet echt bekend en had nog geen ervaring met een salon. Ook kende ik nog niet zo veel mensen dus daarom besloot ik zelf online wat onderzoek te doen. Ik ben gaan Googlen en dan kom je vanzelf bij een leuke schoonheidssalon in Nieuw-Vennep, dacht ik. En dat klopte. Ik ben op internet gaan bekijken wat er allemaal wordt aangeboden en gelukkig is er ruime keuze als je een schoonheidssalon in Nieuw-Vennep zoekt. Zo kon ik op mijn gemak bekijken waar ik naartoe wilde en wat ik daar wilde laten doen.

Een schoonheidssalon in Nieuw-Vennep die aan je verwachtingen voldoet

Ik zocht een veelzijdige schoonheidssalon in Nieuw-Vennep, want ik ging er niet alleen heen voor een bepaald doel, ik wilde er echt een dagje uit van maken. Ik heb het best wel druk met mijn werk en ik kende het afgelopen jaar ook best wat stress. Daarom kon ik wel een dag helemaal voor mezelf gebruiken. Ik had drie dingen die ik hierbij graag wilde:

  • Ontspanning
  • Gezichtsbehandeling
  • Permanente make-up

De ontspanning was voor mij heel belangrijk. Dat is van een aantal zaken afhankelijk. Dat de schoonheidssalon in Nieuw-Vennep daar echt op gericht is, dat vond ik essentieel. Dat ze daar niet alleen maar puur voor bepaalde behandelingen zijn bijvoorbeeld, ik ging echt voor een totaalbeleving die heerlijk in het teken zou staan van relaxen. Daarbij wilde ik ook heel graag een gezichtsbehandeling. Ik heb dit al vaker gehad en daar knap je zo ontzettend van op, dat is niet te geloven. Dan kun je weer stralen, als je huid er weer gezond uitziet en een boost heeft gehad. Daarbij wilde ik ook voor het eerst van mijn leven permanente make-up uitproberen. Ik wilde graag mijn wenkbrauwen laten corrigeren, aangezien deze door de jaren heen minder mooi zijn geworden.

Ga voor totale ontspanning

Ik ben heel blij om te kunnen melden dat ik een schoonheidssalon in Nieuw-Vennep heb gevonden die mij in al mijn behoeften heeft kunnen voorzien. En dat is Dix-Neuf. Ik kan het iedereen die behoefte heeft aan ontspanning, aanraden om hierheen te gaan. De klant is koning, je wordt echt in de watten gelegd. Daarom wordt het een ervaring waarvan je niet alleen qua uiterlijk, maar ook van binnen van opknapt. Ik vond het zo heerlijk om te worden verwend, ik kon alles geestelijk achter me laten en me lekker focussen op mezelf. In het begin ben je nog even bezig met werk, maar al snel was mijn hoofd leeg en daar ben ik echt van opgeknapt. Daarbij is mijn uiterlijk er zeker ook op vooruit gegaan. Ik ben heel blij met mijn wenkbrauwen, deze zien er een stuk beter uit. Maar ook mijn huid is echt veel beter geworden dankzij de gezichtsbehandeling van Dix-Neuf. Gun jezelf zo’n verwendag en ga naar http://www.dixneuf.nl. Kies de behandelingen uit waar jij blij van wordt en maak snel een afspraak!