Bij lippenbalsem bedrukken denkt u al snel aan de sticks die overeenkomen met lippenstift, maar ze bestaan ook in potjes en tubes. Gelukkig heeft Promoboer deze artikelen allemaal op voorraad om ze tevens te gebruiken als promotiematerialen. Wanneer het weer tijd is om relatiegeschenken aan te schaffen, dan is het altijd goed na te denken welke artikelen nu zowel zakenrelaties als klanten meer dan tevreden kunnen stellen. Originaliteit en bruikbaarheid is hiervoor een perfecte combinatie samen met herkenbaarheid. Daarbij valt de originaliteit en bruikbaarheid snel onder het artikel en voor de herkenbaarheid laat u het logo en/of de naam van uw organisatie op de lippenbalsem bedrukken. Bezoek de website promoboer.nl om meer te weten te komen over de opties voor lippenbalsem bedrukken en de mogelijkheden om dit voorwerp aan te kleden. Niet alleen vindt u informatie over de producten, maar ook informatie over lippenbalsem zelf. Meteen is duidelijk dat dit het gehele jaar gebruikt kan worden, gedurende zowel warme als koude periodes. Daarnaast bestaan er ook verschillende samenstellingen en zelfs smaken. Om te bepalen welke uitvoering geschikt is, is het handig om de doelgroep al helemaal helder te hebben en de periode dat het wordt uitgedeeld. In de zomer is het leuk een uit te delen met een zomerse uitstraling en in de winter een die past bij wintersport.

Een gezonde lippenbalsem bedrukken

Naast het uiterlijk voor een lippenbalsem bedrukken, kiest u ook de kwaliteit van het product. Het is wel belangrijk dat het product werkelijk een beschermende werking heeft. Niet alleen dat het de droogte uit de lippen haalt, maar ook dat het de lippen verzorgt en beschermt. Zo kan er een zonnefactor in verwerkt worden zodat het ook bescherming biedt tegen de sterke zon. Dit wordt aangegeven met SPF. De oorspronkelijke balsem bestaat vaak uit de stoffen bijenwas, menthol, kamfer en aromatische olie en zo nu en dan vitamines of aspirine. Met de laatste twee heeft de balsem een extra verzorgend effect. Maar het is ook mogelijk een extra smaak toe te voegen zoals:

  • Appel
  • Braam
  • Framboos
  • Citroen
  • Aardbei

Dit zorgt weer voor een verrassing voor de ontvangers. Lees daarom de informatie door op promoboer.nl voor lippenbalsem bedrukken. Direct wordt dan duidelijk dat dit een verantwoordelijke balsem is die voorzien is van plantaardige oli├źn en vetten en veilig zijn voor de gezondheid. Bekijk welk type past bij de promotie die in de planning staat en kies de beste uitvoering voor lippenbalsem bedrukken.

De beste aankleding

Alle uitvoeringen zijn ook weer in verschillende modellen verkrijgbaar voor lippenbalsem bedrukken. Zo zijn de sticks ook te kopen inclusief een koord. De balsem kan dan altijd gedragen worden in situaties waarbij deze regelmatig nodig is. De bedrukking van het logo wordt gedaan in een PMS kleur op de stick of dop. De potjes zijn ook weer te vinden in allerlei vormen zoals een hartje, een plastic bol potje of een aluminium blikje. Ook deze balsem kan gemaakt worden met SPF erin zodat de balsem direct zonbescherming biedt. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in uiteenlopende smalen als aardbei of sinaasappel. De potjes worden bedrukt in full color, waardoor een mooie foto ideaal is voor de lippenbalsem bedrukken. De potjes lenen zich daar iets minder voor, maar de vormgeving is al een ware eyecatcher om uit te delen. De tubes voor lippenbalsem bedrukken zijn allemaal redelijk hetzelfde, maar te maken in verschillende kleuren overeenkomstig met de organisatie of promotie. Ook deze balsem kan voorzien zijn van SPF en een heerlijke fruitige smaak als aardbei, sinaasappel en citroen. Heeft u andere wensen zodat de balsem nog beter bij de organisatie aansluit, bespreek dit dan gerust met Promoboer.

Lees meer…