Als orthodontist zijnde bent u natuurlijk altijd op zoek naar het beste van het beste. Dit voor zowel uzelf en uw gebruiksgemak als voor het gemak van de patiënt. Gebruikt u nog steeds de reguliere brackets, ook wel slotjes genoemd? Dan moet u snel kennismaken met de carriere slx brackets. Deze hebben meer gebruiksgemak en leveren betere resultaten op dan de reguliere. De experts van ortho-company.nl zijn constant voor u opzoek naar de nieuwste producten die ervoor zorgen dat er op een efficiëntere manier betere resultaten worden behaald. De carriere slx brackets hebben op diverse punten voordelen te bieden vergeleken met de reguliere:  

  • Dit product is preciezer;
  • U heeft meer controle over de tand (onder andere door de tand-specifieke brackets);
  • Eenvoudiger en sneller te plaatsen door de horizontale en verticale markeringen;
  • Het sluitingsmechanisme geeft auditieve en tactiele signalen over het sluitproces.

Hierdoor ziet u dat er geen twijfel mogelijk is over het feit dat carriere slx brackets eenvoudig zijn in gebruik. Dit is niet alleen voor u handig, maar ook de patiënt zelf ondervindt minder problemen van het plaatsingsproces en zelfs ná de behandeling, want ze hebben een lager profiel waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen.

Bestel nu je carriere slx brackets

Als professional in de wereld van de orthodontist is het belangrijk om altijd het beste in huis te hebben. Daarom kunt u de carriere slx brackets als professional eenvoudig online bestellen via OrthoSupplies. OrthoSupplies is onderdeel van Ortho Company. Bij OrthoSupplies kunt u terecht voor alle hoog kwaliteit producten. Ortho Company streeft ernaar u kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen en producten in de wereld van de orthodontist, waardoor u uw patiënten nog meer zorg, kennis en kwaliteit kunt leveren. U bent tevreden, de patiënten zijn tevreden. Ortho Company levert echter meer dan alleen carriere slx brackets. Daarvoor kunt u terecht bij OrthoLab, de tweede divisie van Ortho Company. OrthoLab is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar technische producten, apparaten en behandelplannen. Hun derde en vierde divisie zijn gericht op het verbreden van de kennis, waaronder Ortho Forum, wat een digitaal kennisplatform is. Het bundelt meer kennis in de vorm van hand-outs, PowerPointpresentaties, instructievideo’s en nog veel meer. Daarnaast is er OrthoAcadamy die cursussen en nascholingen verzorgt om de kennis van alles orthodontisten te onderhouden. Alle aspecten die van belang zijn voor een orthodontist komen aan bod bij ortho-company.nl .

Fijn voor iedereen

Kortom is de behandelmethode met carriere slx brackets efficiënter, effectiever en patiëntvriendelijker. Stelt u uzelf eens voor dat u net een praktijk opent. Patiënten verwerven kan een lastige taak zijn. Maar beeldt u zich eens in hoe snel de patiënten komen als er maar één patiënt is die rondvertelt hoe fijn het plaatsingsproces bij u is. Jonge patiënten zijn vaak onrustig en bang dat het pijn zal doen of vervelend is, maar wanneer ze horen hoe goed het plaatsen gaat met de nieuwe methode die u heeft en hoe goed en handig het daarna zit is die angst weggenomen. Dit geldt niet alleen voor net beginnende praktijken. Ook als uw praktijk al jarenlang bestaat, zelfs met de meest trouwe patiënten, is het hebben van de carriere slx brackets een verbetering. Als member van de Ortho Forum ontvangt u ook nog eens korting op bestellingen via de OrthoSupplies Webshop. Daarbij ontvangt ieder Ortho Forum lid korting op verscheidene cursussen van Ortho Company Academy. Dus wat voor redenen heeft u om de Carriere slx brackets niet in uw praktijk op te nemen?