Ben jij op zoek naar een medium in Den Haag? Maak dan een afspraak met Astrid Zoutenbier van Spiritueel Adviesbureau Yinas. Astrid is helderziend en helderwetend en gebruikt die gaven op een verantwoordelijke en intelligente manier. Ze probeert voor haar cliënten contact te maken met een of meerdere overledenen, om hen zo een laatste audiëntie te geven met een geliefde of een familielid. Hoe gaat dit medium in Den Haag te werk en waar moet je rekening mee houden?

  • Medium ben je altijd
  • Afscheid zorgt voor heling
  • Echt contact met de overledene
  • Chakra of aura
  • Yinas.nl

Het eerste wat Zoutenbier aangeeft is dat haar ‘mediumschap ‘ altijd aanstaat. Ze kan dat niet uitzetten op een manier zoals je een lampje uitzet. Tijdens haar andere behandelingen, zoals healings en familieopstellingen, komt dit dus ook naar voren. Soms leidt dat tot bijzondere momenten, die veel indruk maken op de cliënt. Dit medium uit Den Haag gaat altijd op een bepaalde manier te werk. Eerst is er een kennismakingsgesprek, om op één lijn te komen met haar cliënt en zijn of haar wensen. Pas daarna probeert ze, tijdens een uitgebreide sessie, in contact te komen met een overledene. Dat lukt niet altijd, en lukt ook niet altijd direct. Soms kan het even duren voordat het mogelijk is afstemming te bereiken. Soms is het niet mogelijk om contact te maken. In dat geval wordt het consult op een andere manier afgerond. Vaak wordt dan gekeken naar energie, of chakra’s. Al met al zorgt het consult voor een stuk heling. De methodes van Astrid bieden verlichting aan mensen die moeite hebben om het verleden los te laten. Het contact is in dat opzicht vaak ook een laatste afscheid. Het doel is pas bereikt op het moment dat de cliënt sterker in het leven staat dan voorheen.

Medium Den Haag: echt contact

Tijdens het consult zal Zoutenbier zich volledig richten op het contact. Wanneer ze een connectie heeft gemaakt, zal ze je een aantal vragen stellen. Daarmee controleert ze of ze inderdaad spreekt met overledene uit jouw verleden. Vooraf is niet direct te bepalen wie zich zal melden. Het medium uit Den Haag moet dus openstaan voor alle ingevingen, en jij dus ook. Het kan dus zo zijn dat het consult anders verloopt dan je vooraf had gedacht. In veel gevallen gaat de cliënt dan toch met een positieve ervaring naar huis. Je weet namelijk niet altijd wat je echt nodig hebt. Ben jij benieuwd naar de werkwijze van Zoutenbier, of wil je wat meer weten over de verschillende behandelingen die ze aanbiedt? Surf dan naar http://www.yinas.nl/mediumschap.html. Op deze site lees je meer over het mediumschap, maar ook over healing, Tjing en familieopstellingen. Je kunt je tevens aanmelden voor een cursus, waar je leert om het mediamieke in jezelf op te sporen. Op de site vind je bovendien meer informatie over de publicaties van dit medium uit Den Haag. Ben je dus op zoek naar een compleet beeld van haar werk, dan kun je daar een kijkje nemen.

Op verschillende vlakken inzetbaar

Dit medium uit Den Haag is op verschillende vlakken inzetbaar. Ze kan je helpen met het vinden van je spirituele pad, of je in aanraking brengen met je eigen hooggevoeligheid. Ze is getraind in het verwoorden van haar adviezen, zodat jij duidelijk voor ogen hebt wat je volgende stap moet zijn. Heb je de laatste tijd mentale of fysieke klachten, of ben je gewoon benieuwd naar wat dit medium uit Den Haag voor je kan doen? Klik dan direct op bovenstaande link. Je komt snel in contact en kunt meteen een afspraak inplannen.