De website Acupuncturistenoverzicht.nl kan je van alles en nog wat vertellen omtrent het onderwerp acupunctuur. Ik wist er weinig van, maar toen ik van familieleden hoorde dat zij acupunctuur gebruiken voor allerlei klachten, vond ik het een interessant verhaal. Het blijkt dat bijvoorbeeld de volgende dingen met deze methode kunnen worden aangepakt:

  • Hielspoor
  • Gewicht verliezen
  • Rookverslaving
  • Depressie
  • Rugklachten

Allemaal klachten die veel mensen waarschijnlijk bekend voorkomen. Helaas kan ik erover meepraten, maar mijn grote project van de afgelopen tijd is een baby. Ik zou heel graag een kind willen en mijn man en ik hebben het al een tijd geprobeerd, maar helaas mocht het tot even geleden niet zo zijn. Tot mijn grote verbazing las ik ineens op de site dat acupunctuur en zwanger worden ook gerelateerd zijn. Met acupunctuur kun je zwanger worden, tenminste, het kan helpen bij dit proces. Ik vond het natuurlijk heel erg interessant, want ik was er nog niet klaar voor om de medische molen in te gaan. Ik wilde het zo graag op de natuurlijke manier, en daarom besloot ik me te gaan focussen op de relatie tussen acupunctuur en zwanger worden.

Acupunctuur: zwanger worden op een natuurlijke manier

Ga eens naar de website van Acupuncturistenoverzicht. Hier vind je allerlei info over bijvoorbeeld acupunctuur, zwanger worden en nog veel meer. Met deze Chinese geneeswijze worden er mini-naaldjes in je lichaam geprikt, om bepaalde meridianen te bereiken. Deze staan weer in relatie met andere dingen in je lichaam, waardoor er van alles in gang kan worden gezet. En om de balans weer terug te brengen. Ik was razend benieuwd begon meer en meer te lezen over acupunctuur en zwanger worden en uiteindelijk besloot ik het gewoon uit te proberen. Mijn man en ik waren al een tijd bezig, en we hadden geen idee waar het aan zou liggen. We waren nog niet klaar om echt het ziekenhuisleven op te zoeken, dat was ook een keuze op basis van gevoel. Dat kon altijd nog, ik wilde eerst onderzoeken of acupunctuur het zwanger worden kon stimuleren. Ik ging naar de website en heb iemand gebeld die goed stond aangeschreven, en ik heb een afspraak gemaakt.

In blijde verwachting

Ik ben het avontuur van acupunctuur en zwanger worden aangegaan. Het was best even emotioneel, het is niet prettig als het niet op de natuurlijke manier gebeurt. Maar aan de andere kant is het ook fijn dat je de natuur een beetje kunt helpen. Ik had jaren geleden al eens kennisgemaakt met acupunctuur maar zwanger worden in deze context was compleet nieuw voor mij. Gelukkig wist de acupuncturist me gelijk op mijn gemak te stellen. En we gingen aan de slag. De focus lag eerst vooral op mijn menstruatiecyclus, om die weer in balans te krijgen. Ook is me verteld dat de bloedcirculatie en stimulatie in de baarmoeder en eierstokken is aangepakt. En dat simpelweg met een paar kleine prikjes, ik was enorm verbaasd. Er waren geen risico’s aan verbonden, wat ik ook heel fijn vond. Inmiddels is het ongeveer een halfjaar geleden dat we dit traject zijn in gestapt, en ik kan het heuglijke nieuws melden dat ik in blijde verwachting ben! Ik ben nu drie maanden zwanger en leef op een roze wolk. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar ik kan het nu iedere vrouw aanraden die moeite heeft om zwanger te worden. Ik vind het zo geweldig en ik heb er eigenlijk relatief weinig voor hoeven doen, alleen een open mind hebben. Ga naar Acupuncturistenoverzicht, neem contact op en gun jezelf dit geluk!