Vorig jaar ging het niet helemaal goed met mij en daarom heb ik op een gegeven moment besloten dat het tijd werd om het roer eens goed om te gooien. Ik ben een aantal dingen in mijn leven gaan veranderen, ik zal daar hier verder niet over uitweiden, maar ik kan u zeggen dat mijn leven er momenteel heel anders uitziet dan een aantal jaar geleden. Dat is iets waar ik heel erg blij mee ben. Ik heb het idee dat ik veel meer doe met mijn leven dan dat ik dat voorheen deed. Op een gegeven moment had ik zin in een stukje ontwikkeling en vandaar dat ik eens op zoek ben gegaan naar nieuwe uitdagingen in mijn leven. Ik kwam toen al heel snel terecht op het internet waar ik op diverse fora allerlei interessante informatie vond over de mogelijkheden die er allemaal beschikbaar waren. Ik ben op een gegeven moment op een verhaal van een vrouw gestuit, die vertelde over haar persoonlijk leiderschap training. Dit verhaal sprak mij heel erg aan want ik had al eens een keer een persoonlijk leiderschap training overwogen maar toen was het er niet van gekomen. Dat vond ik jammer want ik had op dat moment de persoonlijk leiderschap training graag willen volgen, maar ik had volgens mij geen geld en ook qua tijd zat ik niet heel erg ruim. Een tijdje geleden stonden de zaken er echter geheel anders voor en was er niets dat mij tegenhield om een persoonlijk leiderschap training te gaan volgen. De grote vraag op dat moment was echter nog wel waar ik deze persoonlijk leiderschap training dan zou kunnen gaan volgen. Ik ben daarom maar eens even op zoek gegaan naar mogelijkheden om op korte termijn al te kunnen beginnen met de persoonlijk leiderschap training. Dat heeft mij een heel mooi resultaat opgeleverd en daar wil ik hier graag even wat meer over vertellen. Zo heeft u hopelijk snel een goede indruk van de mogelijkheden die ik allemaal heb weten te vinden.

Ik volgde een persoonlijk leiderschap training van Metjamila.nl

Toen ik op het internet op zoek ging naar mensen die mij een persoonlijk leiderschap training konden bieden, stuitte ik al heel snel op de site van Metjamila.nl. Deze site vond ik meteen heel erg interessant omdat hier over allerlei onderwerpen informatie werd gegeven waar ik naar op zoek was. Daar wilde ik dus graag meer over weten en vandaar dat ik alles maar eens even goed doorgenomen heb wat hier gepost was. Ik las dat heel veel mensen al een persoonlijk leiderschap training bij Metjamila.nl hadden gevolgd en dat vond ik heel prettig om te lezen. Het maakt het voor mij namelijk een stuk makkelijker om een keus te maken wanneer ik weet wat anderen allemaal aan ervaringen met een dergelijke persoonlijk leiderschap training hebben opgedaan. Ik heb mij daarna al heel snel opgegeven voor de training want het was mij wel duidelijk dat ik hier heel veel moois zou kunnen vinden. Ik meen dat ik mij diezelfde dag nog heb opgegeven. Ik kan u vertellen dat ik daar ook nog geen seconde spijt van heb gehad.

Ik heb heel erg veel geleerd

Toen ik eenmaal bij Metjamila.nl ben begonnen heb ik meteen heel erg veel geleerd. Ik ben daarom ook heel blij dat ik mij hier heb opgegeven. Mocht u ook een traject bij Metjamila.nl overwegen, dan raad ik u aan om:

  • even naar de site van Metjamila.nl te komen kijken
  • te lezen wat zij allemaal aan informatie op de site hebben geplaatst
  • even contact te leggen met een van de medewerkers