Afgelopen maand heb ik een bezoek gebracht aan de Aliran Gairah praktijk. Dit heeft mij erg goed gedaan, en daarom wil ik mijn verhaal graag delen. Aliran Gairah is een praktijk voor tantra, massage en lichaamsgerichte psychotherapie, gevestigd in Den Haag. Je kunt er terecht voor ontspanningsmassages of massage therapie. Ik had veel stress op mijn werk en had allerlei kleine klachten. Ik was al bij de huisarts geweest, maar werd kerngezond verklaard. Ik moest me meer ontspannen en de stress van het werk niet meenemen naar huis. Makkelijker gezegd dan gedaan! Op advies van een vriend maakte ik toch een afspraak bij bovenstaande kliniek. Deze vriend had daar naar eigen zeggen de beste ontspanningsmassage van Den Haag gekregen! Ik zal kort toelichten hoe het proces naar de massage toe verliep:

  • Massage uitkiezen
  • Afspraak inplannen
  • De massage zelf
  • Het eindresultaat

Op de website, AliranGairah.nl, vind je een online agenda. Daar kun je kiezen welke massage je wilt. Ook kun je bepalen hoe lang de massage moet duren. Dit was mijn eerste ontspanningsmassage in Den Haag, dus ik wilde er wel de tijd voor nemen. Ik koos daarom voor de variant van 90 minuten, waar ik achteraf zeker geen spijt van heb. Vervolgens kies je een datum en een tijdstip en plan je de afspraak in. Toen ik een paar dagen later aankwam bij de kliniek was ik toch wat nerveus. Ik was niet vaak gemasseerd en voelde me enigszins ongemakkelijk. De professionaliteit van de masseur stelde me echter direct gerust. Mijn ontspanningsmassage in Den Haag moest niet vervelend worden, dus ik moest het meteen aangeven wanneer ik iets niet comfortabel vond. Bovendien merkte ik al snel dat de oosterse behandelingen in de praktijk zijn aangepast op de westerse samenleving. Je krijgt de authentieke ervaring, maar hoeft je absoluut niet te schamen. De spanning viel daardoor al snel van me af.

Ontspanningsmassage Den Haag: volledige behandeling

Wanneer ik gestrest ben, voel ik dat in mijn nek. Het was die dag niet anders en de masseur speelde daar direct op in. Hij begon met de rug en schouders, die vrijwel direct een stuk losser aanvoelden. Wanneer de pijn verdwijnt, komt je lichaam echt tot rust. Ik merkte vrijwel direct dat ik meer energie had. Alle druk viel van me af: ik heb geen moment aan mijn werk gedacht. Ik had vooraf weinig verwachtingen van mijn ontspanningsmassage in Den Haag, maar die werden direct overtroffen! Na de nek kwamen mijn benen en kuiten aan bod. Daar voelde ik dat de zenuwen zich ontspanden. Ik had de periode daarvoor regelmatig last van een slapende voet, maar dat is sinds de afspraak niet meer aan de orde geweest. Tijdens mijn ontspanningsmassage in Den Haag voelde ik me met de minuut beter: ik was echt onder de indruk. Je hebt meer energie en voelt je fit en gezond! De tijd vloog voorbij en voor ik het wist stond ik weer buiten. Als ik eerder had geweten wat het effect van deze massage zou zijn, was ik veel eerder gegaan!

Klein en bescheiden praktijk

De Aliran Gairah praktijk is klein en bescheiden. Dat betekent dat je niet gestoord wordt door andere cliënten, of lang in de wachtkamer moet zitten. Je plant een afspraak in en bent gelijk aan de beurt. Dit vond ik erg prettig: je bent helemaal weg uit de drukte en krijgt persoonlijke aandacht. Wil jij ook een ontspanningsmassage in Den Haag? Dan kan ik je deze praktijk van harte aanbevelen. Surf snel naar bovenstaande site voor een compleet overzicht van alle behandelingen en de contactgegevens. Lees meer…