“Schoonheid zit van binnen en niet van buiten” is een uitspraak die men graag mag bezigen uit een vorm van dromerig idealisme. Het is een mooi sentiment en het zou mooi zijn als de mens in inderdaad op een dergelijke manier in elkaar zat, maar als we de zaken vanuit een realistisch perspectief bekijken dan is het toch net even een beetje anders. Schoonheid zit namelijk aan de buitenkant. Het innerlijk of het karakter van iemand kan natuurlijk ook aantrekkelijk zijn en het is ook best mogelijk dat deze vorm van aantrekking een stuk intenser aanvoelt dan de aantrekkingskracht die iemand ervaart omwille van iemands uiterlijk. Toch moeten we niet net doen alsof karakter een bepaalde schoonheid bezit. Schoonheid refereert naar zaken die we kunnen zien met het oog. Daarom zeggen we ook dat schoonheid zich bevindt in het oog van de waarnemer. Kunst, natuur, een zonsondergang en het uiterlijk van een mens kunnen allemaal over een bepaalde vorm van schoonheid beschikken. Alhoewel we natuurlijk wel moeten zeggen dat al deze zaken op zichzelf genomen niet per se mooi of schoon zijn. Het is de waarnemer of het oog van de waarnemer die de schoonheid aan het uiterlijk toedicht. Daarom is karakter aantrekkelijk op een manier die wezenlijk verschilt van het uiterlijk. Daarom is het ook helemaal niet verkeerd om het uiterlijk te verfraaien of te accentueren via een schoonheidsspecialiste in Etten-Leur. Op het moment dat je beseft dat het uiterlijk en het innerlijk twee verschillende zaken zijn die beide op een andere manier functioneren, en in die zin dus helemaal niet met elkaar concurreren, dan is het geen enkel probleem meer om te kiezen voor een schoonheidsspecialiste in Etten-Leur. Mensen hebben soms de neiging om te claimen dat het één belangrijker is dan het andere. In dat geval zou je minder moeten geven om het uiterlijk en meer om het innerlijk. Maar op het moment dat je beseft dat beide zaken in principe los staan van elkaar, dan kun je aandacht besteden aan beide. Een mooi uiterlijk heeft nu eenmaal een uitwerking op de wereld om je heen. Er is geen enkele reden waarom je daar geen gebruik van zou maken. Een schoonheidsspecialiste in Etten-Leur kan ervoor zorgen dat de beste kanten van je gezicht naar voren worden gebracht, terwijl de mindere fraaie elementen netjes en subtiel worden verdoezelt of verwijderd. Het uiterlijk is in die zin ook niet iets wat 100% vaststaat. Eén en hetzelfde gezicht kan verschillende uitwerkingen hebben afhankelijk van het licht, het perspectief van de waarnemer, de make-up, et cetera. Dus maak daar vooral gebruik van met behulp van de schoonheidsspecialiste in Etten-Leur.

Waar vind ik de schoonheidsspecialiste in Etten-Leur?

Mocht je op zoek zijn naar een goede schoonheidsspecialiste in Etten-Leur, dan ben je bij schoonheidssalon Dioone aan het juiste adres. Dit is een all-round schoonheidssalon in Etten-Leur waar je dus terecht kunt voor allerlei verschillende behandelingen. Hierbij kun je denken aan:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Neoderma Biopeeling
  • Fruitzuren behandelingen
  • (Medische) Pedicure
  • Definitief ontharen

Voor een compleet overzicht van alle behandelingen die mogelijk zijn via deze schoonheidsspecialiste in Etten-Leur, kun je het beste zelf even een kijkje nemen op de website van schoonheidssalon-ettenleur.nl.

Kom langs in de salon of neem contact op voor het maken van een afspraak

Mocht je een behandeling wensen van de schoonheidsspecialiste in Etten-Leur, dan kun je gerust gewoon eens binnen wandelen. Je kunt dan meteen informeren naar de mogelijkheden en een afspraak maken voor de desbetreffende behandeling. Je kunt uiteraard ook even bellen, zodat je meteen een afspraak kunt maken met de schoonheidsspecialiste in Etten-Leur.