Een van de meest gehoorde gezondheidsadviezen in de afgelopen jaren is het drinken van meer water. Deze vloeistof is goedkoop, dorstlessend en bevat minder calorieën dan alternatieven zoals koffie en frisdrank. Een waterkoeler (ook wel watercooler genoemd) van Aqua & Beans zorgt ervoor dat zowel u als uw medewerkers altijd water bij de hand heeft.

Mooie en goedkope waterkoelers

Een minimale dagelijkse inname van zo’n twee liter water wordt aanbevolen om optimaal te functioneren. Regelmatig drinken zorgt dan ook voor een betere gezondheid van uw personeel en een hogere productiviteit op de werkvloer. Voor steeds meer werkgevers zijn dit redenen om de kwalitatief hoogwaardige waterkoelers van Aqua & Beans aan te schaffen. Een waterkoeler van Aqua Light onderscheidt zich in meerdere opzichten van andere waterkoelers. Allereerst is er de uitstekende kwaliteit van ons water, dat uit de bron Anloo in Noord-Nederland gewonnen wordt en in solide polycarbonaat flessen van 18,9 liter geleverd wordt. In combinatie met een watercontract bent u hierbij altijd verzekerd van bijpassende service. Dankzij speciale filteringstechnieken (oorspronkelijk ontwikkeld door de NASA voor ruimtevaartdoeleinden) is het water van Aqua & Beans geheel vrij van zaken als bacteriën en verontreinigende stoffen. U kunt uw waterkoeler hierdoor gebruiken voor de meest uiteenlopende toepassingen, tot flessenvoeding aan toe. De voordelen van waterkoelers van Aqua & Beans:

  • Uitstekende kwaliteit water
  • Watercontract; altijd verzekerd van bijpassende service
  • Water geheel vrij van bacteriën en verontreinigende stoffen

Heeft u interesse in een van de waterkoelers van Aqua & Beans? Dan heeft u de keuze tussen koop of huur en in beide gevallen profiteert u van aantrekkelijke tarieven. Tegen lage maandelijkse kosten huurt u al een waterapparaat, waarbij alle noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden standaard zijn inbegrepen. Bij een voordelig All In contract is bovendien ook het water bij de prijs inbegrepen. Als u uw waterkoeler op lange termijn veel wilt gebruiken, is koop over het algemeen de voordeligste optie. Ook in dat geval geldt dat goed onderhoud vereist is om het waterapparaat tot in de lengte van jaren in optimale conditie te houden. Met een watercontract van Aqua Light profiteert u van water en service voor een vaste lage prijs per maand. Onderhoud van uw waterkoeler is niet alleen sterk aan te bevelen om de levensduur te verlengen, maar is bovendien wettelijk verplicht om de zuiverheid van het drinkwater te garanderen. De wetgeving schrijft een tweejaarlijkse onderhoudsbeurt voor, die de gespecialiseerde medewerkers graag voor u verzorgen. Zaken zoals inspectie, controle, desinfectie, schoonmaakwerkzaamheden en het vervangen van eventuele kapotte onderdelen; ze nemen het u allemaal uit handen.

Thuis of op het werk

Hoewel waterkoelers bij uitstek geschikt zijn om in uw kantoor of bedrijfsomgeving te plaatsen, zijn de mogelijke toepassingen vrijwel eindeloos. Ook in uw winkelruimte, showroom, wachtkamer of eigen woning vormt een waterkoeler een grote toegevoegde waarde. Kiest u voor een waterapparaat van Aqua-Beans.nl, dan kunt u ook nog eens rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Heeft u reeds een waterkoeler van een ander merk en wilt u weten wat u zou kunnen besparen bij een overstap naar Aqua Light, neem dan vrijblijvend contact met ze op. Ze helpen iedereen op het gebied van waterkoelers.