Wilt u goede bescherming tegen doorlekken en onbezorgd al uw sociale activiteiten vervolgen? Dan is de TENA Slip de aangewezen keuze om u te helpen bij incontinentie. Ongewenst urineverlies is voor velen liever iets waar niet te lang bij wordt stilgestaan. Indien u echter dergelijk ongemak ervaart, zult u op zoek moeten gaan naar de juiste producten om dit effectief mee op te vangen. U wilt immers vermijden dat anderen door hebben waar u last van hebt en evenmin ervaren dat u doorlekt. De producten van TENA zijn specifiek ontworpen om ongewenst urineverlies op te vangen. U hebt de keuze uit een ruim assortiment aan producten die zijn afgestemd om tegemoet te komen aan uw individuele behoeften. De TENA Slip kan bijvoorbeeld uitstekend worden ingezet bij gemiddeld tot zwaarder urineverlies en geeft u snel weer het vertrouwen en zekerheid terug dat u mogelijk bent verloren.

TENA Slip lijn

Met de TENA Slip krijgt u optimale bescherming tijdens gemiddeld of zwaarder urineverlies en kunt u alle activiteiten vervolgen die u graag wilt ondernemen. U hoeft bepaalde dingen niet te laten of zich terug te trekken uit het sociale leven, zodra u ongewenst urineverlies bemerkt. Er zijn zeker voldoende producten die u hier uitstekend bij van dienst kunnen zijn en de juiste mate aan bescherming bieden, waardoor u geen kans loopt op doorlekken. In de TENA Slip lijn kunt u kiezen uit verschillende producten om zeker te zijn tijdens momenten dat incontinentie opspeelt. Zo kunt u kiezen voor de TENA Slip Super of de TENA Slip Maxi, die ook uitkomst biedt tijdens de nacht. Zo bent u niet enkel gedurende de dag beschermd, maar kunt u ook zeker zijn van een droog gevoel tijdens het slapen. Wenst u liever extra bescherming tijdens actieve bezigheden, zoals sporten, dan kiest u voor de TENA Slip Active Fit Ultima. Met deze laatste variant voorkomt een plastic buitenlaag elke kans op doorlekken en kunt u droog en actief sporten.

Droog en schoon met TENA Slip

Met de TENA Slip profiteert u van een sterk absorberende kern in materiaal dat ademend is en bescherming biedt. Het is dermatologisch getest, zodat een gezonde huid wordt bevorderd. Direct contact van vocht op de huid wordt hierdoor vermeden, wat voorkomt dat u irritaties als jeuk of uitslag oploopt. Bovendien is het heel eenvoudig te bevestigen door middel van hersluitbare tapes en blijft het goed op zijn plek zitten. Brede klittenbandstrips zorgen bovendien voor een comfortabele pasvorm, waardoor de slips aangenaam zitten en meebewegen met al uw activiteiten. U zult geen last hebben van opkrullende verbanden, die u veelvuldig moet vervangen of in de weg gaan zitten als u bezig bent. U behoudt een droog en schoon gevoel te allen tijde, wat de TENA Slip tot een goede keuze maakt. Net als andere vrouwen weet u dat u goed zit als de keuze valt op dit product binnen de TENA Lijn.

Zekerheid bij incontinentie

Als u kiest voor de TENA Slip ervaart u zacht materiaal dat aanvoelt als katoen en daardoor zorgt voor optimaal comfort. Zowel de zijkanten als buitenkant voelen zacht aan en ademen, waardoor nare geurtjes geen kans maken en u geen klamheid ervaart. De Odeur Neutralizer zorgt er bovendien voor dat er minder ammoniakgeurtjes ontstaan, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over wat anderen ruiken. Een vochtindicator zorgt er bovendien voor dat u precies weet wanneer het product vervangen moet worden. De kleur verandert vanzelf van geel naar blauw als er voldoende vocht in de TENA Slip is opgenomen en blijft u schoon en fris. Een heup- en beenelastiek zorgen daarnaast voor zekerheid dat het verband op de juiste plek blijft zitten. De TENA Slip is een ééndelig verband dat met een elastische tailleband en rond beenelastiek een perfecte pasvorm gerealiseerd kan worden.