Of het nu voor uzelf of voor uw kind is, een goede orthodontiepraktijk in Enschede is Ortho Euregio. Dit is een praktijk twee vestigingen, namelijk in Enschede en Hengelo. Welke locatie jouw voorkeur geniet is natuurlijk afhankelijk van je eigen woonplaats. Het fijne van Ortho Euregio is dat ze een hele persoonlijke aanpak hebben. Er is veel aandacht voor jou als beugeldrager en jouw gemak staat te alle tijden voorop. Het dragen van een beugel is namelijk niet altijd een pretje, en zeker als de slotjes net zijn bijgesteld kun je nogal eens wat ongemakken ervaren. Deze orthodontiepraktijk in Enschede doet er echter alles aan om deze ongemakken tot een minimum te beperken. Ze bieden zeer goede begeleiding, leggen je altijd uit wat ze aan het doen zijn en wat je kunt verwachten en staan bekend om hun persoonlijke en prettige aanpak. Want een beugel dragen is nu eenmaal nooit leuk, en bovendien hebben veel mensen (zelfs op jonge leeftijd) sowieso al vrees voor de tandarts. Ortho Euregio houdt hier als orthodontiepraktijk in Enschede rekening mee. Hun aanpak is altijd heel helder. Het gehele proces van introductie tot het plaatsen van de beugel gebeurt volgens een standaard, helder behandelplan dat uit verschillende stappen bestaat, namelijk:

  • Het informatief consult, voor al uw vragen en om te kijken wat ze voor je kunnen betekenen.
  • Het behandelplan maken en presenteren, inclusief uitgebreide uitleg over uw beugel.
  • Het bespreken van het kostenplaatje en eventuele vergoedingen.
  • Het plaatsen van de beugel.
  • Het controleren, bijstellen en bijsturen van de beugen en het behandelplan, indien nodig.
  • Na-evaluatie, bent u tevreden? Is het wat u ervan had verwacht?

Als volwassene een beugel nemen

Niet iedereen heeft als kind de mogelijkheid gehad om een beugel te dragen. Daarom zijn er meer dan genoeg volwassenen die nog steeds niet tevreden zijn over hun gebit, en daarom aankloppen bij de orthodontiepraktijk in Enschede. Misschien waren de financiële middelen er niet voor, maar het kan ook dat je ouders het simpelweg niet nodig vonden om jou een beugel aan te laten meten. Bovendien zijn er genoeg mensen bij wie in hun volwassen jaren het gebit opnieuw scheef is gaan staan, en dit graag zouden willen corrigeren. Bij de orthodontiepraktijk in Enschede zijn ze wel gewend aan het behandelen van volwassenen. Het is dan ook al lang geen schande meer om als volwassene een beugel te dragen. Bovendien is het behandelplan doorgaans precies hetzelfde als bij een beugel voor kinderen. Het enige jammere is dat er vaak veel minder wordt vergoed door de verzekering.

Professionele orthodontiepraktijk in Enschede

Als u ontevreden bent over uw gebit en u bent woonachtig in Enschede of in de omgeving daarvan, dan is een orthodontiepraktijk in Enschede (of natuurlijk Hengelo) wel zo handig. Ga in dat geval naar Ortho Euregio, want daar werken ze altijd volgens een duidelijk behandelplan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bij Ortho Euregio sta jij als client centraal, of je nu een kind, tiener of volwassene bent. Want een persoonlijke aanpak is wel zo prettig, niet? Dus of je nu als kind, tiener of volwassene een beugel nodig hebt in de regio Enschede of Hengelo, Ortho Euregio is dé orthodontiepraktijk in Enschede die je moet hebben!  Lees meer…