Iedereen moet weleens naar de kapper in Den Haag. Ten minste, als u in deze stad en omstreken woont natuurlijk. Alleen mensen zonder haargroei of mensen die er van houden om hun hoofdhaar eens in de zoveel tijd kort te wieken met een tondeuse hebben geen kapper in Den Haag nodig. Tenzij u natuurlijk zelf uw haar onderhoudt. Maar dat is lastig en u hebt eigenlijk ogen in uw achterhoofd nodig. Afijn, mocht u op zoek zijn naar een kapper in Den Haag die van alle markten thuis is dan hopen we dat u even op bruna-newlook.nl kijkt. Deze kapper in Den Haag is namelijk gespecialiseerd in diverse behandelingen voor zowel vrouwen, mannen als voor kinderen. Maak voor het hele gezin eens een afspraak en geniet van de gastvrijheid. Uiteraard krijgt u tijdens het wachten of het knippen een lekkere kop koffie of thee. Wij weten wanneer u wel of wanneer u liever niet met de kapper in Den Haag wilt praten. Bij ons is de klant de koning. Want het gaat niet alleen om het knippen zelf maar ook om de beleving bij de kapper in Den Haag. U mag uzelf best weleens verwennen met een knip- en wasbeurt. Laat er eens een leuk kleurtje in doen of laat uw haar eens vlechten. Als u lang haar hebt dan weten wij daar wel raad mee.

Kom eens langs bij deze kapper in Den Haag

We bieden u een keur aan behandelingen aan. Een aantal voorbeelden daarvan hebben we in het volgende lijstje gezet:

  • Modelföhnen,
  • Hydraterende behandelingen, ideaal voor een verstoorde hoofdhuid,
  • Permanenten en verven behoren hier natuurlijk ook toe.
  • Kijk voor de volledige lijst op de website van de beste kapper in Den Haag!

Vanaf nu kent u een kapper in Den Haag waarop u kunt bouwen en die tegen lage tarieven vele behandelingen kan uitvoeren. We nemen er graag de tijd voor zodat het u aan niets zal ontbreken. Naast knippen, wassen, föhnen en verven en dergelijke kunt u trouwens ook bij ons aankloppen voor een keratine behandeling en we bieden ten slotte een zogenaamde “Brazilian wax” aan. De keratine behandeling is geschikt voor droog en kroezig haar. De waxbehandeling is voor het verwijderen van haar op uw intiemste plekjes. Sterker nog, uw gehele lichaam kan haarvrij worden gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Gaat het enkel om de bikinilijn? Ook dan kunnen we u natuurlijk van dienst zijn. Kijk online en ook op Facebook naar de coupes die we in het verleden bij mensen hebben gerealiseerd. U zult zien dat deze kapper in Den Haag daadwerkelijk van alle markten thuis is. Natuurlijk kunt u na afloop zowel in cash als met de pin betalen aan de counter.

Iedereen is hier welkom, ongeacht geslacht, leeftijd en type haar

Wij houden wel van een uitdaging en we hopen dan ook dat eens bij ons langskomt, ook al hebt u in uw ogen nog zulk moeilijk haar. Reken er maar op dat we in een oogopslag een geweldige coupe kunnen bedenken en dat deze kapper in Den Haag dat ook perfect in uitvoer kan brengen. Maak online direct een afspraak door het contactformulier ingevuld naar ons op te sturen. U hoort vervolgens zo spoedig mogelijk of we op die dag nog een gaatje vrij hebben. Natuurlijk kunt u ook gewoon even bij ons langsgaan, van te voren bellen en mailen of door ons aan te spreken via Facebook. Dat is trouwens het ideale medium waarmee u het laatste nieuws over de kapperszaak in de gaten kunt houden. Maak gebruik van deze kortingen en aanbiedingen!