Mijn moeder is het afgelopen jaar vijfentachtig jaar oud geworden en alhoewel het in principe nog een heel fitte vrouw is, merkten wij de afgelopen jaren wel steeds meer dat ze moeite kreeg om goed op te kunnen staan wanneer zij in haar stoel bijvoorbeeld tv zat te kijken. Vandaar dat wij haar een gemakstoel voor haar verjaardag hebben gegeven. Deze stoel biedt voor haar heel erg veel uitkomst omdat deze namelijk precies de steun geeft die zij nodig heeft. Een gemakstoel was niet heel eenvoudig te vinden. Er zijn heel veel winkels in Nederland die weliswaar een comfortabele stoel verkopen, maar dat zijn geen winkels waar ze ook echt een gemakstoel op maat konden leveren. Dat wilden wij wel graag omdat mijn moeder een zwakke rug heeft en vandaar dat deze door een gemakstoel goed ondersteund moest worden. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een leverancier van dergelijke stoelen en toen kwamen wij terecht op de site van DeSeniorenwinkel.nl. Deze winkel leek precies te kunnen bieden waar wij naar op zoek waren en vandaar dat het voor ons meteen duidelijk was dat wij graag zaken wilden gaan doen met dit bedrijf. Uiteindelijk hebben wij via DeSeniorenwinkel.nl een prachtige gemakstoel weten aan te schaffen en dat alles voor minder dan €2000 euro. Dat was veel minder geld dan wij bij bedrijven zouden moeten uitgeven die niet eens producten op maat leverden. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij met de mensen van DeSeniorenwinkel.nl in zee zijn gegaan. Zij hebben ons al heel snel kunnen helpen. Wij hebben hen de dinsdags gebeld en de donderdag daarna stonden zij al bij mijn moeder op de stoep om te kijken welke stoel het beste bij haar zou kunnen passen. Wij hebben hen toen verteld dat zij wel wat steun in de rug kan gebruiken en toen hebben de mensen van DeSeniorenwinkel.nl gekeken wat zij voor mijn moeder konden regelen. Zo hebben wij uiteindelijk de perfecte gemakstoel weten te bemachtigen.

Wij konden zelf de stof kiezen voor de gemakstoel

Mijn moeder is altijd erg kritisch wanneer het gaat over de inrichting van haar woning en vandaar dat wij het ook heel erg prettig vonden om te merken dat zij zelf mocht bepalen welke stof gebruikt zou worden voor haar gemakstoel. Zij heeft gekozen voor een heel mooie neutrale stof die eenvoudig schoon te maken is. Zo kan ze nog een keer haar drinken laten vallen zonder dat dat meteen tot blijvende schade aan haar meubelstuk leidt. Het is fijn om te merken dat je bij DeSeniorenwinkel.nl een gemakstoel kunt laten maken die geheel aan je eigen eisen voldoet. Zo kun je dus bijvoorbeeld kiezen voor diverse modellen die allemaal voorzien zijn van een andere motor. Wij hebben voor mijn moeder gekozen voor een stoel die helemaal meebeweegt wanneer zij op wil staan waardoor zij een minimale krachtinspanning hoeft te leveren wanneer zij uit haar stoel moet komen. Niet dat zij dit graag wil trouwens, want de stoel zit heerlijk en het liefst zou ze de hele dag in haar gemakstoel willen blijven zitten. Zij is dus heel erg blij met haar aankoop en geniet van de ondersteuning die de stoel haar in haar rug biedt.

Wij kregen tien jaar garantie op onze stoel

Het fijne aan de samenwerking met DeSeniorenwinkel.nl is dat men er hier alles aan doet om de behoeftes van de klant te bevredigen. Wij hebben hierdoor:

  • een stoel gekregen die de juiste ondersteuning biedt
  • een stoel gekocht die voorzien was van stof naar keus
  • een stoel gekregen waar tien jaar garantie op zit

Kijk ook even op DeSeniorenwinkel.nl.