Als je een evenement moet organiseren en je bent verantwoordelijk voor de muziek, dan denk je vaak aan 1 soort muziek. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een band, een dj of een jazz duo om een paar voorbeelden te noemen. Doordat je al snel in hokjes gaat denken, komt het wellicht niet eens in je op om bepaalde stijlen met elkaar te combineren. Je wilt wellicht geen dj, omdat het contact met het publiek dan te beperkt is. Daardoor schrijf je de dj helemaal af en ga je op zoek naar andere vormen van muzikaal entertainment. Dit is niet zo gek, want als je bijvoorbeeld kijkt naar de top 2000 die rond de jaarwisseling op tv was, dan ontdek je al snel dat een dj de grootst mogelijke moeite heeft om contact te maken met het publiek. Het enige wat hij doet is een plaatje op zetten en deze voorzien van commentaar. Zodra de muziek speelt, dan is de dj overbodig en moet hij van alles uit de kast halen om enigszins een connectie te bewaren tussen hem en het publiek. Met een dergelijke ervaring laat je de dj dus al snel achterwege en ga je op zoek naar iets anders. Maar dat is uiteraard jammer, want de kracht van een dj schuilt in het feit dat deze in principe alle verzoekjes kan draaien. Daardoor draait hij op het evenement altijd de juiste muziek voor de gasten. Het is daarom jammer om hem direct af te schrijven, want een dj komt niet zonder voordelen. Het is dan ook goed om te weten dat je ook gewoon kunt kiezen voor een dj én een saxofonist. Via een dj en saxofonist combineer je het beste van twee werelden. De voordelen van de dj blijven overeind, want deze kan gewoon alle verzoekjes blijven draaien. Tevens is er een saxofonist die als het ware een verlengstuk is van de disc jockey en deze kan het contact met het publiek bewaren dankzij zijn of haar live performance. Je biedt het publiek dan top entertainment dankzij een professionele saxofonist en je zorgt voor genoeg variatie in muziek, zodat iedereen op het evenement ook echt tevreden is. Denk dus niet teveel in hokjes, maar combineer verschillende stijlen en entertainers. Kies daarom voor een dj en saxofonist. Dit kun je regelen via xperienza.nl.

Een dj en saxofonist boek je via xperienza.nl

Nu kun je niet zonder meer zomaar een dj en saxofonist boeken. Het kan immers niet zo zijn dat je deze los van elkaar boekt. Het kan natuurlijk wel, maar daarmee wordt het wel een dure vorm van entertainment. Daarnaast is het prettig als dj en saxofonist een beetje op elkaar ingespeeld zijn. Daarom doe je er goed aan om een dj en saxofonist te boeken via xperienza.nl. Je weet dan zeker dat je te maken krijgt met een duo dat alles uit de kast zal halen om er een topavond van te maken. Een dj en saxofonist is natuurlijk niet de enige optie die je hebt als je kiest voor xperienza.nl. Zo kun je via xperienza.nl ook andere artiesten boeken zoals:

  • Een coverband
  • Jazz band
  • Jazz duo

Dus kijk vooral eens op de site om te ontdekken wat er past bij jouw evenement en of je de bijbehorende band of artiest kunt boeken via xperienza.nl.

Aarzel niet en boek snel via de site een dj en saxofonist

Als je op korte of lange termijn een dj en saxofonist wilt boeken, dan kun je dat meteen regelen via de site. Surf dan ook snel naar xperienza.nl en boek de juiste artiesten.

Lees meer…