Van al uw zintuigen is uw gehoor misschien nog wel het belangrijkste. Als u wat op leeftijd bent of door een andere reden hoorbeschadiging hebt opgelopen dan zult u merken hoe erg u het mist. Gelukkig betekent dit zeker niet het einde. Kijk maar eens naar de prijzen van hoortoestellen, u zult zien dat ze erg meevallen. Er zijn namelijk ook binnen deze sector heel wat prijsvechters. Overigens kunt u doorgaans, zeker bij een aanvullende verzekering, deze prijzen van hoortoestellen gedeeltelijk of in zijn geheel bij uw zorgverzekering declareren. En ook als dat niet zo is dan raden wij het u met klem aan om de prijzen van hoortoestellen niet de belangrijkste factor te laten zijn als u een keuze probeert te maken. In onze hoorkliniek in de grote havenstad des lands kunt u langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo speelt de status van uw gehoor een uitermate belangrijke rol bij het kiezen van het juiste hoortoestel. Bent u al op leeftijd? Dan speelt gebruiksgemak wellicht de belangrijkste rol voor u. Voor de jongere generatie gaat het misschien meer om het design. Vaak geldt dan: des te kleiner des te beter. Zo zijn er vele goede argumenten om goed te onderzoeken welke merken er zijn en welke prijzen van hoortoestellen daarbij horen. Uiteraard kunnen we u daar moeiteloos over adviseren. Dat kan in principe van afstand. Dus als u een vraag hebt dan mag u ons bellen en mailen. Maar een persoonlijk advies waarbij u direct kunt passen en testen is veel verstandiger. Want zelfs de bouw van uw oor kan een belangrijk punt zijn om rekening mee te houden. Maakt u daarom eens een afspraak met minervahoortechniek.nl.

De prijzen van hoortoestellen mogen niet de belangrijkste reden zijn voor uw keuze

Het moge misschien al wel duidelijk zijn dat de prijzen van hoortoestellen die wij aanbieden niet bepaalt aan de lage kant zitten. Dat komt omdat wij u enkel high end producten van gerenommeerde topmerken willen aanbieden. Dat heeft als overduidelijk groot voordeel dat u op de lange termijn erg veel baat zult hebben bij dit product. Want het gaat vele malen langer mee dan een goedkoop merk terwijl het design doorgaans tijdloos is. Ook beschikken deze apparaten over ongekende mogelijkheden.

  • De goedkopere varianten versterken namelijk simpelweg al het geluid in de omgeving,
  • De prijzen van hoortoestellen die wat hoger liggen gepaard gaan met technieken waarbij de nadruk komt te liggen op het opvangen van dominante geluiden. In die zin werkt het op dezelfde manier als uw oren. Zo richt u uw gehoor immers ook op diegene die spreekt of de muziek waar u naar luistert terwijl “randgeluid” weg gefilterd wordt.
  • Deze toestellen kunnen zich focussen op dat geluid en kunnen zelfs bepalen uit welke richting het geluid afkomstig is.

Voor een persoonlijk advies waarbij we de prijzen van hoortoestellen niet uit de weg gaan bent u hier in Rotterdam in onze kliniek meer dan welkom. Uiteraard is al ons advies vrijblijvend. We kunnen er ook direct een aantal gehoortesten uitvoeren waarna u kunt besluiten om al dan niet te investeren in deze gehoorapparaten. Laten we trouwens voorop stellen dat dit niets is om u voor te schamen.

We geven u graag persoonlijk advies in onze hoorkliniek in Rotterdam

Op onze site vindt u alle mogelijkheden dat het kliniek te bieden heeft. Maak eventueel een afspraak online zodat u er zeker van bent dat er een medewerker op die dag en tijdstip voor u klaarstaat. Maar als u liever op de bonnefooi langs wilt lopen dan kunnen we vast en zeker wel even tijd vrijmaken.

Lees meer…