Mijn baas heeft mij gevraagd om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren. Ik moeten zeggen dat ik dit best wel spannend vind. Ik heb namelijk geen ervaring met dit soort dingen. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik op het internet een optie kon vinden. Ik heb gezien dat ik het beste een keer naar amsterdamtour.nl kon gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die een bedrijfsuitje in Amsterdam willen organiseren.  Ik heb gezien dat je hier heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt. Ik heb gekeken of je hier ook met een grote groep een bedrijfsuitje in Amsterdam kunt beleven. Dat bleek het geval te zijn. Ik heb namelijk een heel arrangement kunnen boeken. Zo heb je weinig omkijken naar de organisatie van je bedrijfsuitje in Amsterdam. Het was voor mij dan ook duidelijk dat ik hier graag een boeking wilde doen. Ik heb gezien dat je het beste even contact kunt opnemen met deze mensen. Zij kunnen je dan uitleggen hoe je je bedrijfsuitje in Amsterdam het beste kunt vormgeven. Ik heb toen een heel aardige vrouw aan de lijn gekregen. Deze kon heel goed uitleggen hoe wij een bedrijfsuitje in Amsterdam konden beleven. Ik wilde graag van haar een offerte ontvangen zodat ik wist op welke kosten ik moest rekenen. Ik heb toen een heel goede offerte toegestuurd gekregen. Ik was blij om te zien dat wij niet diep in de buidel hoefden te tasten. Ik heb daarom ook al heel snel een reservering gemaakt. Ik zag dat je met deze mensen een rondvaart op een boot kunt maken. Dat leek ons heel erg leuk. De meeste mensen van ons bedrijf komen nooit in Amsterdam. Wij wilden daarom graag de stad van een andere kant bekijken. Dit kon via dit bedrijf heel snel geregeld worden. Het leek mij leuk om daarna ook nog iets met zijn allen te gaan eten. Zo konden wij een heel leuk bedrijfsuitje in Amsterdam beleven.

Dit bedrijfsuitje in Amsterdam was heel erg leuk

Wij hebben inmiddels ons bedrijfsuitje in Amsterdam achter de rug. Ik kan zeggen dat iedereen er met een heel goed gevoel terug kijkt. Wij hebben gemerkt dat iedereen genoten heeft van het bedrijfsuitje in Amsterdam. Wij gaan daarom waarschijnlijk volgend jaar weer een bedrijfsuitje in Amsterdam organiseren. Voor deze prijs kunnen wij namelijk nergens anders geholpen worden. Waarom zou je zoveel plezier links laten liggen als het je maar zo weinig kost?

Kijk ook nog even op de site

Als hij ook een bedrijfsuitje in Amsterdam wilt plannen, dan raad ik u aan om even naar de site te gaan. Hier kunt u namelijk:

  • Bekijken welke activiteiten U hier kunt boeken
  • Meteen een reservering maken
  • Altijd contact opnemen met een medewerker

Wij zijn blij dat wij deze site gevonden hebben. Hé kom je namelijk een heel mooi uitje plannen. Wij zijn zeker dat we hier nog heel lang met veel plezier op terug zullen kijken. Ook hebben wij nu al zin om volgend jaar nog een keer terug te komen. Wij hebben namelijk een topdag gehad.  

Lees meer…