Ik heb een heel drukke baan en ik heb soms het idee dat ik niet goed meer weet hoe ik in het moment moet leven. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer ik na een lange dag werken thuis kom, ik het werk maar moeilijk kan loslaten en dat is niet bevorderlijk voor mijn algehele staat van zijn. Ik heb daarom gekeken wat ik kon doen om de stress te verminderen en om meer grip op mijn dagelijkse leven te kunnen krijgen. Ik heb toen van vrienden gehoord dat ik een keer een mindfulness retraite zou moeten gaan doen. Wanneer je namelijk een mindfulness retraite gaat doen, weet je zeker dat je leert hoe je in het moment moet zitten. Dat is iets wat ik vroeger goed kon, maar wat ik vandaag de dag bijna niet meer voor elkaar krijg. Het is namelijk zo dat wanneer ik aan het werk ben, ik altijd heel erg gefocust ben en die focus kan ik maar moeilijk loslaten wanneer ik weer thuis ben. Dat schreeuwde dus om een mindfulness retraite en daarom ben ik gaan kijken waar ik een goede mindfulness retraite kon vinden. Ik wilde graag een vinden die goede reacties had ontvangen en het mocht ook heus wel wat kosten want aan geld lag het allemaal niet. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om te zorgen dat ik een goede mindfulness retraite kon vinden en ik heb toen gezien dat ik een keer naar de site van beyondmindfulness zou moeten gaan om te zien wat de mogelijkheden op deze site waren. Ik heb namelijk gezien da veel mensen die een mindfulness retraite van deze mensen hebben gevolgd, daar heel lovende woorden over hebben geschreven. Vandaar dat het mij goed leek om hier een keer op de site te kijken en toen ik eenmaal op de site was aangekomen, voelde ik meteen dat het goed zat. Hier kun je een mindfulness retraite boeken die echt heel fijn is. Dat zeg ik niet omdat ik dat op de site heb zien staan, maar ik kan het nu ook zeggen omdat ik deze mindfulness retraite aan den lijve ondervonden heb. Ik kan u zeggen dat dit een heerlijke ervaring was en dat ik blij was dat ik deze site heb gevonden. 

Deze mindfulness retraite beviel mij heel goed

Ik heb nooit geweten dat een mindfulness retraite zo ontspannend kan zijn. Ik heb gemerkt dat ik hier echt heel interessante mogelijkheden aangeboden kreeg en dat ik echt leerde hoe ik in het moment kon leven. Ik kwam met een heel gerust gevoel van deze mindfulness retraite en ik ben van plan om nog veel vaker een mindfulness retraite te gaan doen. 

Wilt u meer weten? 

Als u ook wel in bent voor een fijne mindfulness retraite dan raad ik u aan om:

  • Even naar beyondmindfulness.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een reservering te maken zodat u hier ook een keer nader tot uzelf kunt komen 

Ik kijk nu al uit naar mijn volgende retraite.